PUMA Footies

PUMA Footies zijn onzichtbaar, zitten lekker comfortabel en zijn er bovendien in diverse varianten. Beschikbaar in een voordelig 2-pack of 3-pack. Dat betekent dat de sokken onzichtbaar zijn in uw schoenen, terwijl ze voldoende comfort en houvast bieden om ze comfortabel te dragen. Ervaart u wel eens dat uw sokken makkelijk afglijden? Daar heeft u met deze footies gelukkig geen last van.

Toont alle 19 resultaten

Binnen 2 werkdagen geleverd

Footies PUMA

Een paar PUMA footies is onzichtbaar in uw schoenen, dus een mooie keuze onder een nette of zakelijke outfit. U heeft de keuze uit de low cut, mid cut en high cut. Al deze sokken zitten zeer comfortabel, terwijl het goed mogelijk is om ze helemaal te laten verdwijnen in de schoenen.

Dus draagt u een paar nette schoenen, waarin u eigenlijk geen sokken aan hoort te hebben? Dan vormen de PUMA footies, net als die van Calvin Klein een goede keuze. Deze PUMA sokken bieden het comfort dat u waardeert, zonder dat anderen hoeven te weten dat u ze draagt.

Met elastische band en naadloos bij de tenen

De PUMA footies bieden een aantal fijne voordelen. Het gaat bijvoorbeeld om een elastische band rond de bovenzijde van de voet. Op die manier blijven de sokken goed zitten, ook in schoenen waar u regelmatig een langere tijd op loopt. De sokken zakken niet af. Dat betekent dat u de PUMA sokken kunt dragen in allerlei omstandigheden, ook als u de sokken liever niet wilt laten zien.

Daarnaast hebben de sokken een naadloos gedeelte bij de tenen. Dit voorkomt irritaties en frustraties, bijvoorbeeld eenmaal in uw schoenen met de veters netjes gestrikt. Het creëert in plaats daarvan een gevoel van vrijheid. Op die manier zitten de sokken heerlijk comfortabel, ook als u gedurende de dag langere tijd op uw voeten staat.

 

PUMA footies kopen

U kunt online de PUMA footies kopen, bijvoorbeeld in een aantal van de neutrale kleuren. Wij laten daarmee graag zien wat er beschikbaar is, zodat u er op uw gemak een keuze uit kunt maken.

Wij hebben de PUMA footies, net als die van FALKE gewoon voor u op voorraad. Zodra u de bestelling plaatst gaan we daarmee aan de slag. Op die manier heeft u de sokken snel in huis, om die binnenkort al te dragen. En bestelt u bovendien voor minimaal €39,95? Dankzij de gratis verzending naar uw adres betaalt u daarvoor de laagste prijs.