Calvin Klein Footies

Calvin Klein Footies zijn sokken die volledig onzichtbaar zijn wanneer u schoenen aanheeft. In de volksmond bekend als Footies. Met name in de zomer, bij het dragen van lage sneakers of broeken met kortere broekspijpen, zijn footies een uitkomst. Bekijk ons assortiment Calvin Klein footies voor heren en dames hieronder en bestel ze eenvoudig online

Toont alle 23 resultaten

Footies Calvin Klein

Een paar Calvin Klein footies voor zitten lekker comfortabel, is onzichtbaar in schoenen en blijft dankzij bijvoorbeeld de perfecte pasvorm toch goed zitten. Met die drie voordelen zorgt het merk voor een paar fijne sokken, die u tijdens allerlei gelegenheden goed kunt dragen.

Dus zoekt u naar footies van Calvin Klein of van PUMA, of merkt u dat andere merken of sokken regelmatig afzakken? Daar heeft u met deze footies gelukkig geen last van. In plaats daarvan blijven ze goed zitten, bijvoorbeeld in een paar loafers of een paar hakken.

De sokken zijn laag genoeg, zodat anderen niet door zullen hebben dat u ze draagt. Op die manier is het een heel fijne keuze in schoenen waarin u anders liever geen sokken aan zou hebben.

 

Footies voor dames en heren

Met de footies van Calvin Klein voor zowel dames als heren kiest u voor een paar sokken dat lekker comfortabel zit, zonder dat anderen daar iets van te hoeven zien. Dat betekent in de praktijk dat de sokken onzichtbaar zijn in de schoen, waardoor ook de kleur eigenlijk niet uitmaakt. De footies van Calvin Klein zijn bijvoorbeeld beschikbaar in het wit, zwart, grijs of blauw. Hierdoor kunt u zelf kiezen welke kleur footies u draagt in uw schoenen, mocht er toch een keer een randje zichtbaar worden.

Uiteraard zijn er ook andere soorten sokken beschikbaar zoals sneakersokken, om daar zelf op uw gemak een keuze uit te maken. Zo zorgen we ervoor dat u eenvoudig de sokken vindt waar u naar op zoek bent.

 

Calvin Klein footies kopen

Gaat het u om een paar Calvin Klein footies? Het fijne van deze Calvin Klein sokken is,  dat de sokjes voor een deel over de wreef lopen. Dat is ondertussen niet te hoog, om te voorkomen dat de sokken zichtbaar worden in een paar schoenen.

We hebben de footies van Calvin Klein net als die van Falke gewoon op voorraad. Zo zorgen we ervoor dat u die online kunt bestellen en ze daarna snel in huis heeft. En bestelt u voor minimaal €39,95? Dan profiteert u met de Calvin Klein footies voor dames en heren van gratis verzending.