Hardloopsokken

Hardloopsokken ondersteunen u bij recreatieve hardlooptochtjes, marathons en zelfs wedstrijden. Met de speciale hardloopsokken ren je veel prettiger en zal de kans op blaren nihil zijn. Bij SokkenDirect verkopen we alleen hardloopsokken van de beste merken zoals: FALKE, Wrightsock, Bridgedale en Smartwool. De sokken worden binnen 2 werkdagen thuisbezorgd als brievenbuspakketje.

Resultaat 1–40 van de 56 resultaten wordt getoond

Binnen 2 werkdagen geleverd
Gegarandeerd door brievenbus
Retourneren binnen 30 dagen

De meest ideale hardloopsokken
De hardloopsokken van SokkenDirect ondersteunen je bij recreatieve hardlooptochtjes, marathons en zelfs wedstrijden. Het speciale ontwerp van de hardloopsok voorkomt irritatiepunten zoals blessures of blaren. Met de juiste hardloopsokken ren je veel prettiger. Het dunne materiaal van de sok zorgt voor een optimale ventilatie, zodat je niet al te snel zweetvoeten krijgt en dankzij de antislipfunctie heb je meer grip in je hardloopschoenen. De merksokken van SokkenDirect zijn comfortabel en hebben een naadloze fit, bieden de juiste ondersteuning en voorkomen pijnlijke drukpunten. Je vindt bij ons van verschillende merken hardloopsokken, dus bekijk snel het hele assortiment.

Hardloopsokken van FALKE en Wrightsock
Onze bekendste hardloopsokken zijn van de merken FALKE en Wrightsock. FALKE categoriseert zijn hardloopsokken op basis van de mate van padding in de sokken. Een recreatieve hardloper heeft waarschijnlijk minder padding nodig dan een fanatieke marathonloper. Alle sokken hebben een hoog dempend vermogen en bieden voldoende ventilatie en schoencontact om blaarvorming te voorkomen. Wrightsock heeft lage en halfhoge cool mesh hardloopsokken ontwikkeld met een dubbele laag. De binnenlaag houdt je voeten droog en de buitenste laag zorgt voor een goede ventilatie. Eventuele wrijving wordt tussen de beide lagen opgevangen. Het maakt uiteindelijk niet uit voor welke hardloopsokken je kiest, want die van SokkenDirect zijn altijd van de beste kwaliteit.

Hardloopsokken bij SokkenDirect kopen

Klaar voor blaarvrij rennen met de hardloopsokken van SokkenDirect? Bestel vandaag nog de sportsokken en over twee werkdagen kun je al zonder irritaties gaan hardlopen. Onze pakketjes wordt zo klein mogelijk verpakt, zodat ze gegarandeerd altijd door jouw brievenbus passen. Wel zo makkelijk, want dan hoef je er niet voor thuis te blijven. Mocht je een bestelling plaatsen die € 39,95 of meer waard is, dan sturen we de hardloopsokken kosteloos naar je op. Zitten de sokken om wat voor reden dan ook toch niet lekker? Retourneer de sokken binnen 30 dagen en als alles in orde is krijg je gewoon je geld terug. Bij vragen of advies kun je altijd via de mail of telefonisch contact met ons opnemen. Vergeet ook niet een kijkje te nemen bij onze andere sportsokken.