SOXS Damessokken

SOXS damessokken zitten heerlijk warm, kriebelen niet én zien er geweldig uit. Dus wil je jouw voeten verwennen met een paar sokken speciaal voor vrouwen? SOXS laat zien dat sokken van geitenwol bepaald geen geitenwollensokken-imago hoeven te hebben.

Toont alle 33 resultaten

Binnen 2 werkdagen geleverd
Gegarandeerd door brievenbus
Retourneren binnen 30 dagen

Damessokken SOXS
SOXS damessokken zitten heerlijk warm, kriebelen niet én zien er geweldig uit. Dus wil je jouw voeten verwennen met een paar sokken speciaal voor vrouwen? SOXS laat zien dat sokken van geitenwol bepaald geen geitenwollensokken-imago hoeven te hebben.

 
Speciaal voor vrouwen
De damessokken van SOXS zijn er speciaal voor vrouwen. Het zijn de sokken zoals oma die normaal gesproken zat te breien, maar dan hip. Dat betekent dat ze oersterk zijn, dat ze lekker warm zijn en bovendien heel praktisch in elkaar zitten. Dus dat jij er lekker comfortabel op loopt of dat je hiermee je voeten warm houdt als het buiten (en binnen) weer kouder begint te worden.

Je hebt de keuze uit damessokken van SOXS, net als uit kniekousen en andere modellen. Vergelijk de verschillende items, en weet je verzekerd van een hip paar sokken waarmee je een geweldige keuze maakt.

Uniek aan de sokken van geitenwol van SOXS is bovendien dat ze niet kriebelen. Dat is gelukt dankzij de juiste voorbehandeling. Jij kunt rekenen op het beste comfort, waardoor de kans groot is dat je de sokken het liefst iedere dag aan zal trekken.

 
Geitenwollen sokken en kniekousen
Als je last hebt van koude voeten zijn de SOXS damessokken misschien wel de beste keuze. De geitenwol is lekker warm, kriebelt dus niet en laat zich goed verwerken tot allerlei hippe designs. Wat dat betreft valt er van alles te ontdekken, als je zoekt naar een paar nieuwe sokken dat jou warm zal houden.

Bovendien maakt het merk gebruik van wol van geiten, volgens de strengste richtlijnen die er gelden. Het gaat om de voorwaarden zoals de International Wool Textile Organisation (IWTO) die stelt. Op die manier garandeert het merk dat jij kiest voor de beste kwaliteit. En dat je een duurzame keuze maakt als het gaat om milieu, voeding, gezondheid, gedrag en behandeling. Wat dat betreft vormen de damessokken van SOXS een geweldige keuze, nog los van het hippe ontwerp dat jij straks aan je voeten hebt.

 

SOXS damessokken kopen

Een paar SOXS damessokken kopen is net als voor onze andere merken natuurlijk heel eenvoudig. Dat geldt voor de sokken en voor de kniekousen voor dames, omdat we gewoon op voorraad hebben. Wij zorgen voor een breed assortiment, met zowel dit merk als merken zoals Tommy Hilfiger en FALKE.

Bestel de sokken eenvoudig online op SokkenDirect, waarna we daar meteen voor je mee aan de slag gaan. Dat betekent dat je jouw bestelling standaard snel in huis hebt. En je hoeft er bovendien niet voor thuis te blijven, omdat we verzenden met een brievenbuspakketje. Zo kun je jouw SOXS damessokken eenvoudig online bestellen, en weet je zeker dat die daarna razendsnel bij jou in de bus liggen.