Falke Footies

FALKE Footies zijn onzichtbaar, zitten lekker comfortabel en zijn er bovendien in diverse varianten. Met deze sokken kiest u bijvoorbeeld voor de High Cut. Dat betekent dat de sokken onzichtbaar zijn in veel schoenen, terwijl ze voldoende comfort en houvast bieden om ze comfortabel te dragen. Dus merkt u dat anderen sokken makkelijk afglijden? Daar heeft u met deze footies gelukkig geen last van.

Toont alle 31 resultaten

Binnen 2 werkdagen geleverd
Gegarandeerd door brievenbus
Retourneren binnen 30 dagen

Footies FALKE

FALKE Footies zijn onzichtbaar, zitten lekker comfortabel en zijn er bovendien in diverse varianten. Met deze sokken kiest u bijvoorbeeld voor de High Cut. Dat betekent dat de sokken hoog op de wreef aansluiten maar toch onzichtbaar zijn in uw schoenen, terwijl ze voldoende comfort en houvast bieden om ze comfortabel te dragen. Dus merkt u dat anderen sokken makkelijk afglijden? Daar heeft u met deze footies gelukkig geen last van.

Tip: merkt u dat de sokken soms toch afzakken? Gebruik in ieder geval geen crème op de hiel, voordat u ze aantrekt. De sokken hebben dan meer grip op de voet.

 

Onzichtbare sokken voor in uw schoen

Ondertussen zijn de sokken in veel schoenen onzichtbaar, én combineren ze een aantal comfortabele materialen. Dat zorgt voor een fijn paar footies die u het liefst iedere dag zou dragen. Combineer ze met verschillende lage schoenen, waarin de FALKE footies onzichtbaar blijven en de rest van de outfit dus de aandacht krijgt.

Uiteraard zijn de FALKE Footies voor er in verschillende kleuren en van verschillende merken zoals bijvoorbeeld van Calvin Klein of Tommy Hilfiger. Bestel ze in wit, net als in de verschillende donkere kleuren die er beschikbaar zijn. Op die manier sluiten de sokken bijvoorbeeld goed aan op de schoenen, mocht er toch een keer een randje zichtbaar zijn.

 

FALKE Footies sokken kopen

U kunt online de verschillende FALKE Footies sokken kopen, zowel in High Cut als in de andere varianten. En zoekt u naar een specifieke kleur of wilt u meerdere sokken bestellen? Wij hebben de footies gewoon op voorraad. Zo zorgen we ervoor dat u de sokken snel in huis heeft.

En bestelt u online FALKE Footies of misschien sneakersokken of footies van een ander merk voor minimaal €39,95? Dankzij gratis verzending naar uw adres hoeft u daarvoor geen extra kosten te maken.