PUMA Cushioned Sneakersokken

PUMA Cushioned sneakersokken zijn heerlijke sneakersokken met een verstevigde zool. Deze PUMA sokken zijn beschikbaar in 4 kleuren en zijn voordelig aan te schaffen door het 3-pack waarin ze verkocht worden. PUMA sokken zijn heerlijk zachte sokken met een goede prijs-kwaliteitverhouding.

Toont alle 11 resultaten

Binnen 2 werkdagen geleverd

Cushioned Sneaker PUMA

De PUMA Cushioned Sneaker sokken zitten heerlijk comfortabel, dankzij drie belangrijke voordelen. Allereerst is de zool extra zacht gemaakt, dankzij kussentjes die de voeten ondersteunen. Daarnaast is er sprake van ondersteuning voor de wreef, om ook daar geen druk te ervaren met de sokken.

Ondertussen zijn de sokken van PUMA , net als die van Calvin klein speciaal geschikt voor sneakers. De lage sokken zijn nauwelijks zichtbaar boven sneakers en andere lage schoenen. Dat maakt het minder belangrijk om de kleuren precies op elkaar af te stemmen. Het is een stuk eenvoudiger om de ideale sokken te vinden bij ieder paar schoenen in de kast.

 

Zachte zool en support voor de wreef

Het is de cushioned sole van de PUMA Cushioned Sneaker sokken die zorgt voor het heerlijke comfort.  Dit richt zich specifiek op de hak van de voet, die daarmee de ondersteuning krijgt die daar belangrijk is. De ondersteuning op de wreef draagt daar verder aan bij. Dit zijn eigenschappen welke de PUMA cushioned Quartersokken ook hebben.

Een ander voordeel is het luchtkanaal aan de zijkant en voorzijde van de sokken. Dit voorkomt dat het in de zomer te warm wordt en dat het in de winter te koud wordt in de schoenen. In plaats daarvan zorgen de sokken ervoor dat de temperatuur van de voeten heel aangenaam blijft. Dit maakt de PUMA sokken goed geschikt voor alle seizoenen.

 

PUMA Cushioned Sneaker sokken kopen

U kunt de PUMA Cushioned Sneaker sokken eenvoudig online kopen. Het zijn fijne sokken voor een scherpe prijs, die u per 3-pack samen kunt bestellen. Dat drukt de kosten, net als de gratis verzending (vanaf €39,95) naar uw adres. Op die manier haalt u heel voordelig sokken van de beste kwaliteit in huis. Wij laten u graag zien wat er allemaal beschikbaar is zoals onder andere onze Tommy hilfiger sokken , om daar online op uw gemak een keuze uit te maken.