Calvin Klein Sneakersokken

Calvin klein sneakersokken voor in sneakers en sportschoenen. Sokken die u haast onzichtbaar kunt dragen, bijvoorbeeld als u gaat sporten of als u zoekt naar casual sokken. Mooi van kwaliteit en speciaal voor in dit type schoenen. In zwart en wit, blauw en andere kleuren die u kunt afstemmen op de schoenen of outfit die u draagt.

Toont alle 34 resultaten

Binnen 2 werkdagen geleverd
Gegarandeerd door brievenbus
Retourneren binnen 30 dagen

Sneakersokken Calvin Klein

Een paar Calvin Klein sneaker sokken zitten heerlijk comfortabel én laat zich heel makkelijk bestellen. De sokken zijn er meestal maar in één maat, voor dames in maat 37-41 en voor heren in maat 40-46 dus daarmee maakt u automatisch een goede keuze zonder te twijfelen of ze wel zullen passen.

Er is gebruik gemaakt van fijne materialen, die zorgen voor een hoge mate van comfort. Het zijn op die manier sneakersokken die geschikt zijn voor iedere dag. Dus houdt u in de zomer van een paar korte sokken, die netjes in een sneaker verdwijnen? Dan is dit een uitstekende keuze.

 

Lekker zacht in onder andere wit

De Calvin Klein sneakersokken zijn er onder andere in het wit. Het is een populaire en makkelijke kleur, waarmee u het eigenlijk altijd goed doet. De kleur laat zich natuurlijk goed combineren met een paar sportschoenen. Daarnaast kunt u de sokken ook in andere sneakers dragen, omdat de sneakersokken nauwelijks zichtbaar zullen zijn. Mocht u hier geen geschikte sneakersokken vinden, dan kunt u ook altijd eens kijken bij de sneakersokken van Hugo Boss.

Dankzij de sokken in one size zitten ze eigenlijk altijd goed, dus is het niet nodig om met de maatvoering rekening te houden. Wel is het verstandig om een paar paar te bestellen. De kans is groot dat u de sneakersokken het liefst iedere dag aan zal trekken.

 

Calvin Klein sneaker sokken kopen

U kunt online de Calvin Klein sneakersokken kopen net als onze overige sneakersokken. De Calvin  Klein sokken hebben we gewoon voor u op voorraad. Zo zorgen we ervoor dat we daar meteen mee aan de slag kunnen. U heeft de sokken snel in huis, bijvoorbeeld samen met de rest van uw bestelling. Want bestelt u voor minimaal €39,95 aan deze of andere sokken uit onze webshop? Dankzij gratis verzending naar uw adres betaalt u voor de Calvin Klein sneakersokken en de rest van uw bestelling een zo laag mogelijke prijs.