PUMA Cushioned Quartersokken

PUMA Cushioned quartersokken zijn voor zowel dames als heren. Deze PUMA sokken worden verkocht per 3-pack en hebben een verdikte zool welke voor extra draagcomfort zorgt. PUMA Quartersokken voelen heerlijk zacht aan en staan bekend om hun goede prijs-kwaliteitverhouding.

 

Toont alle 5 resultaten

Cushioned Quarter PUMA

De PUMA Cushioned Quarter sokken zitten heerlijk comfortabel. Dat komt vooral door de zachte verstevigde zool, dat de druk als het ware opvangt. Er is sprake van extra demping, die ervoor zorgt dat u er zonder problemen veel langer op kunt blijven lopen.

Anders dan bij veel andere heren sokken van PUMA zijn de sokken extra stevig uitgevoerd bij de hakken én bij de zool. De twee delen van de sokken krijgen veel te verduren, en hebben in deze modellen extra aandacht gekregen. Dat maakt de PUMA Cushioned Quarter sokken een fijne en comfortabele keuze, in allerlei omstandigheden. Heeft u liever een sok die onzichtbaar is uw schoen neem dan snel een kijkje bij onze footies.

 

Zachte verstevigde zool

De zachte kussentjes in de hak zorgen ervoor dat u ook na langere tijd niet zomaar last krijgt van uw voeten. Hier draagt bovendien de ondersteuning op de wreef van de voet goed aan bij. Normaal gesproken kunnen de sokken daar een beetje trekken of tot andere druk leiden. Daar is bij de PUMA Cushioned Quarter sokken gelukkig geen sprake van. Wilt u toch liever een lagere sok met dezelfde eigenschappen? Kijk dan eens bij de PUMA cushioned sneakersokken.

Verder is er een speciaal luchtkanaal in de sokken aangebracht. Dit zorgt er in de PUMA sokken voor dat die de voeten op de juiste temperatuur houden. In de winter krijgt u het niet koud, terwijl de sokken in de zomermaanden lekker koel aan blijven voelen. Op die manier zijn de sokken eigenlijk heel het jaar door goed geschikt.

PUMA Cushioned Quarter sokken kopen

Wilt u de PUMA Cushioned Quarter sokken kopen of 1 van onze andere merken zoals bijvoorbeeld FALKE? Wij hebben ze gewoon op voorraad. De sokken zijn lekker laag, bijvoorbeeld om ze ’s zomers te combineren met een korte outfit. Bekijk de verschillende kleuren en uitvoeringen, waarmee u zorgt voor een mooie combinatie met de rest van uw kleding. En bestelt u online voor minimaal €39,95 aan sokken? Dankzij de gratis verzending naar uw adres hoeft u ook daarvoor geen kosten te maken.