PUMA Classic

PUMA Classic sokken voelen heerlijk zacht aan en staan bekend om hun goede prijs-kwaliteitverhouding. Hoewel PUMA een sportmerk is, maken ze naast sportsokken ook casual sokken voor zowel dames als heren.

Toont alle 13 resultaten

Binnen 2 werkdagen geleverd

Classic PUMA sokken

De PUMA Classic sokken voor dames en heren vormen een fijne, populaire en bovendien comfortabele keuze. Dus zoekt u naar PUMA sokken om iedere dag te dragen, zonder daarbij na te denken? Dit is de ideale keuze, bijvoorbeeld dankzij het gebruikte zachte katoen.

Met het zachte katoen zorgt PUMA er in de sokken voor heren voor dat u die de heel dag aan kunt blijven houden. U merkt na verloop van tijd bijna niet meer dat u de sokken draagt. Ondertussen is er natuurlijk slim nagedacht over zowel de materialen als de plaatsing van bijvoorbeeld de naden. Op die manier hebben de sokken van PUMA kunnen uitgroeien tot een van de populairste keuzes in deze categorie. Naast normale sokken heeft PUMA ook sneakersokken, quartersokken en footies

 

Comfortabele band en naadloos bij de tenen

Het zachte katoen en fijne comfort van de Puma Classic sokken is niet alles waar u voor kiest. Bovenaan de sokken zit bijvoorbeeld een fijne band, die voorkomt dat de voet raakt afgekneld. Het is een fijn paar sokken, zelfs als u gevoelige voeten of een gevoelige huid heeft. Wat dat betreft behoren de Puma Classic sokken tot de beste sokken die er op dit gebied beschikbaar zijn.

Verder zijn de sokken naadloos bij de tenen. Dit voorkomt vervelende irritaties en frustraties, bijvoorbeeld in een net of een strak paar schoenen. De sokken zitten in plaats daarvan heerlijk comfortabel, heel de dag door.

 

PUMA Classic sokken kopen

Dus wilt u een paar PUMA Classic sokken kopen of misschien wel van het merk Calvin klein? Ze zijn online verkrijgbaar, direct bij ons uit de eigen voorraad. Daarmee zorgen we ervoor dat we snel aan de slag kunnen met uw bestelling. We pakken de sokken in en maken die klaar voor de verzending, zodat u de PUMA sokken lekker snel in huis heeft. En bestelt u online voor minimaal €39,95 aan deze of andere sokken? Dankzij gratis verzending betaalt heeft u geen overige kosten meer.