PUMA Quartersokken

Ontdek onze Puma Quartersokken: de ideale keuze in een paar sneakers of andere lage schoenen. Lage sokken die op altijd mooi zichtbaar blijven boven uw schoen kunt u mooi kunt combineren met de schoenen die u draagt en rest van de outfit die u aanheeft. Beschikbaar in zwart en donkerblauw, net als in grijs, wit en een aantal andere mooie kleuren.

Toont alle 17 resultaten

Binnen 2 werkdagen geleverd

Quartersokken PUMA

Een paar PUMA quartersokken is een heerlijk comfortabele keuze, beschikbaar in meerdere neutrale kleuren. Het zijn lage sokken, die daardoor maar een klein beetje zichtbaar zijn boven uw schoenen. Tenminste, als u verder kiest voor een outfit waarbij de sokken zichtbaar worden natuurlijk.

De sokken zitten ondertussen heerlijk comfortabel, dankzij het gebruik van zacht katoen. Het is een van de fijne voordelen van de sokken van PUMA . Bovendien kunt u rekenen op een naadloos deel voor de tenen, zodat u ook daar kiest voor het ultieme comfort. Het laat zien dat PUMA goed begrijpt wat er belangrijk is in een paar fijne quartersokken.

 

Zacht katoen en naadloos bij de tenen

Er is voor de PUMA quartersokken gebruik gemaakt van extra zacht katoen. Dat betekent dat u in een aantal gevallen na een tijdje niet meer merkt dat u de herensokken draagt. Ze zitten zo lekker zacht, dat u de sokken niet meer voelt en zou vergeten dat u die aan heeft. Deze eigenschappen vind u ook bij onze sokken van het merk Hugo Boss.

PUMA combineert het lekker zachte katoen met een slimme afwerking bij de tenen van de voet. Er is sprake van een naadloos gedeelte, dat ervoor zorgt dat ook daar geen irritaties ontstaan. In plaats daarvan voelen de sokken heerlijk aan, dus is de kans groot dat u die het liefst iedere dag zou dragen.

 

PUMA quartersokken kopen

U kunt online de PUMA quartersokken kopen. Bestel de heren sokken in de maat die u nodig heeft, dan gaan wij er voor u mee aan de slag. Wij hebben de PUMA sokken gewoon op voorraad, dus kunnen we de bestelling direct in orde maken. En bestelt u online voor minmaal €30 aan nieuwe sokken? Dankzij gratis verzending naar uw adres maakt u daarvoor bovendien geen extra kosten. De PUMA quartersokken zijn net als die van Levi’s op die manier heel voordelig online beschikbaar.