Alfredo Gonzales Herensokken

Alfredo Gonzales herensokken is een hip merk dat in een paar jaar tijd de wereld heeft veroverd. Het verhaal gaat dat de arme Alfredo Gonzales met slechts 100 peso’s en een ezel vanuit zijn geboortedorp naar New York trok om zijn geluk te beproeven. Toen hij aankwam, ging hij aan de slag bij een sokkenfabriek. Na een paar jaar besloot hij om voor zichzelf te beginnen en sokken een extraatje te geven. Dat deed hij door knopen die hij op straat vond op de sokken te bevestigen. Ook gebruikte hij opvallende patronen om de sokken een uitgesproken karakter te geven. De Alfredo Gonzales herensokken kwamen steeds meer in de belangstelling bij de New Yorkers en ook in Europa waren ze gewild.

Resultaat 1–40 van de 96 resultaten wordt getoond

Binnen 2 werkdagen geleverd
Gegarandeerd door brievenbus
Retourneren binnen 30 dagen

Alfredo Gonzales herensokken staat voor kwaliteit

Alfredo Gonzalez herensokken staan synoniem voor vakmanschap en kwaliteit. Elke sok in hun collectie wordt met uiterste zorg vervaardigd. Ze gebruiken hoogwaardige materialen en geavanceerde breitechnieken om sokken te creëren die zowel duurzaam als comfortabel zijn. Dit betekent dat je kunt rekenen op sokken die lang meegaan, ongeacht hoe vaak je de Alfredo Gonzales herensokken draagt en wast.

Stijlvolle ontwerpen

Als je op zoek bent naar nette zakelijke sokken, dan ben je bij Alfredo Gonzales herensokken niet aan het juiste adres. Tenzij je natuurlijk met hippe opvallende sokken wilt rondlopen! De Alfredo Gonzales herensokken zijn prefect als je je outfit een unieke twist wilt geven. Je vindt in de collectie sokken met allerlei eten of dieren. Het zijn stijlvolle ontwerpen met levendige kleuren. Hierdoor kun je eenvoudig de perfecte sokken vinden om je persoonlijke stijl te accentueren.

Alfredo Gonzales herensokken zitten heerlijk

Comfort is natuurlijk erg belangrijk als het gaat om herensokken, en Alfredo Gonzalez begrijpt dat als geen ander. De Alfredo Gonzales herensokken zijn ontworpen met aandacht voor detail, van de juiste pasvorm tot de naadloze tenen. Hierdoor blijven je voeten de hele dag fris en comfortabel, zonder irritatie of knelling.

Alfredo Gonzales herensokken kopen bij SokkenDirect

Bij SokkenDirect zijn we trots op onze samenwerking met de Alfredo Gonzalez herensokken. Hun toewijding aan kwaliteit, stijl en comfort is ongeëvenaard, en we zijn ervan overtuigd dat je net zo enthousiast zult zijn over hun sokken als wij. Als je ze vandaag nog bestelt, leveren we ze binnen twee werkdagen bij jou thuis. Hiervoor hoef je niet thuis te zijn, want we verpakken al onze sokken zo klein mogelijk, zodat het altijd door de brievenbus past. Wel zo handig als je geen tijd hebt om thuis te blijven! Plaats je een bestelling van € 39,95 of meer, dan sturen we ze ook nog eens kosteloos naar je op. Zitten de sokken toch niet helemaal lekker? Je kunt ze bij ons binnen 30 dagen na aankoop eenvoudig bij ons retourneren. Ben jij gek op deze sokken geworden? Bekijk dan ook eens de andere Alfredo Gonzales sokken voor dames en kinderen!