SOXS Sokken

SOXS een echt pareltje onder de sokken. Deze wollen sokken gemaakt van duurzaam schapenwol uit Nieuw-Zeeland zijn warme hippe sokken die gekenmerkt worden door het merklabel aan de bovenkant van de sok. Ondanks dat de sokken van wol zijn, prikken deze niet maar zijn wel ademend en vochtregulerend. Bent u op zoek naar sokken waarin u nooit meer koude voeten zult hebben, dan heeft u ze zojuist gevonden.
SOXS sokken zijn er voor zowel, dames, heren en kinderen.

Resultaat 1–40 van de 49 resultaten wordt getoond

Binnen 2 werkdagen geleverd
Gegarandeerd door brievenbus
Retourneren binnen 30 dagen

Sokken SOXS
Bestel de SOXS sokken om heerlijk geitenwollensokken mee onderuit te zakken op de bank. Of draag ze als je jouw voeten lekker wilt verwennen, zelfs als je heel de dag moet staan en veel moet lopen. Wij tonen je ons complete assortiment met de hippe sokken uit Amsterdam, waarmee je kiest voor niets anders dan het ultieme comfort. Dat je natuurlijk voor jezelf kunt bestellen, én dat je cadeau kunt doen aan iemand die dat verdient.

Bekijk en vergelijk de verschikkende sokken van SOXS, zowel voor dames en voor heren als voor de kinderen. Of voor de kleinkinderen natuurlijk, die je er niet vroeg genoeg mee kan verwennen. Wij leggen je uit over dit geweldige merk, waarvan je de sokken op z’n minst een keer zou moeten proberen.
Over SOXS
Het verhaal van SOXS begint met oma, die lekker zat te breien. Ze maakte de sokken gewoon zelf, want dat doen oma’s. Het waren geitenwollen sokken, die enorm sterk waren, warm bleken en super praktisch in elkaar zaten. Maar, die ook geitenwollensokken waren, en daardoor niet bij iedereen even populair bleken.

Toen oma eenmaal was overleden bleven echter de sokken. Het ware Davide en zijn zusje Soscha die de sokken graag droegen. Geitenwollen of niet, het ware fijne sokken en ze konden zich niet voorstellen dat anderen daar ook niet van zouden genieten.

Uiteindelijk was het Soscha die de handschoen oppakte, met in herinnering natuurlijk haar oma en de ondersteunende rol die Davide altijd heeft gespeeld. Ze besloot toen ze 24 jaar oud was om een eigen merk te starten. En dat is SOXS geworden, dat inmiddels bekend staat om de heerlijk warme sokken die veel mensen maar wat graag omarmen. De hippe sokken zijn nog altijd zo lekker comfortabel, sterk en warm zoals oma die vroeger maakte. En die geitenwollensokken, die hebben bovendien een bijzonder hip imago gekregen.

Lekker warme wollen sokken (zonder te kriebelen)

We tonen je bij SokkenDirect graag de lekker warme sokken. Het zijn wollen sokken, dus dat kan ook haast niet anders. En als het stiekem begint te kriebelen om ze te bestellen moeten we je teleurstellen, omdat SOXS de wol zo voorbehandelt dat het niet meer kriebelt. Het is een grapje van het merk zelf, om jou aan te geven dat je kunt rekenen op niets minder dan uitgebreid comfort.

Daarom biedt SOXS je 100% antiprik-garantie. Dat garandeert je dat de sokken niet prikken, terwijl je wel kunt rekenen op alle voordelen die je nog meer kent van wol. Dus houd je wel van warme sokken die extreem comfortabel zitten? Zonder het prikken blijven er eigenlijk alleen maar fijne eigenschappen over, dus is er geen reden om het niet een keer te proberen. Mocht je toch niet overtuigd zijn neem dan ook eens kijkje bij onze andere wollen sokken.

Eerlijk en duurzaam ondernemen

Bovendien is dat niet alles. SOXS denkt na over de sokken die je bestelt, net als over het klimaat en de rest van de wereld. Daarom vindt het merk het zo belangrijk om de sokken op een eerlijke en zo duurzaam mogelijke manier te produceren. Dat doet het merk met respect voor mens en dier, waardoor we er onderaan de streep allemaal een beetje beter van worden.

Alle wol die er wordt gebruikt is verantwoord geschoren en geschapen. Dat is een belangrijke voorwaarde voor het merk om ermee te werken. En ondanks dat de naam ‘geitenwollensokken’ misschien anders doet vermoeden gaat het niet om wol van geiten. In plaats daarvan wordt wol gebruikt van schapen uit Nieuw-Zeeland. Daarvoor gelden strikte richtlijnen, onder andere van de International Wool Textile Organisation (IWTO). Zo weet je zeker dat je een duurzame keuze maakt, die bijdraagt aan goede doelen op het gebied van milieu, voeding, gezondheid, gedrag en behandeling. Het is diervriendelijk en biologisch wol, van schapen die met liefde worden behandeld.

Lekker geitenwollensokken

Ten slotte is SOXS met z’n sokken eigenlijk heel trots op de term ‘geitenwollensokken’. Ondanks dat de sokken er niet van worden gemaakt heeft het namelijk altijd al aan het merk gekleefd. En het was (en is) de missie van SOXS om het imago daarvan flink op te schudden. Dat hoeft namelijk helemaal niet saai te zijn, voor de sandaalloper of plattelandsjongen en baarddrager of oude hippie. In plaats daarvan is het een geweldig hippe keuze, die gelukkig een steeds breder publiek weet te bereiken.
Alle SOXS sokken
Dus zoek je SOXS sokken voor heren, dames en voor de kinderen of voor baby’s? Bekijk bijvoorbeeld de SOXS kniekous voor heren. En de damessokken in de verschillende lengtematen, ook voor de dames vind u SOXS kniekousen. Natuurlijk zijn er ook lekker warme sokken op enkelhoogte, afhankelijk van het model dat je zoekt. Kies bovendien uit de verschillende kleuren, voor een zelfs stijlvolle keuze als je lekker onderuit zakt op de bank.

Wij laten je het complete assortiment zien met de verschillende sokken van SOXS. Die bestel je voor heren en voor dames, net als voor de kinderen en zelfs voor baby’s. Dus zoek je naar een paar hippe huissokken van SOXS? Of gaat het je om comfortabele sokken die je het liefst iedere dag zou dragen? Dat is precies waarvoor we zorgen, zonder dat jij er de deur voor uit hoeft.
Gegarandeerd door de brievenbus
En sterker nog, zonder dat je ervoor thuis hoeft te blijven. Je kunt de SOXS sokken namelijk online bestellen, waarna je niet thuis hoeft te zijn om die te ontvangen. Dus ben je van huis en komt de postbode jouw nieuwe sokken van SOXS brengen? Dan is er gelukkig niets aan de hand. Wij verzenden de producten altijd in een brievenbuspakje. Zo weet je zeker dat het gewoon voor je klaar ligt als je even niet thuis was. En dat je daarna onderuit kunt zakken met een paar SOXS sokken aan je voeten.
SOXS sokken kopen
We hebben de sokken van SOXS voor heren, dames en de kinderen in de meeste gevallen gewoon voor je op voorraad. Dat betekent dat we daarmee aan de slag gaan, om de verzending naar jouw adres in orde te maken. Dus heb je een mooi paar gevonden? Of wil je de SOXS-sokken in ieder geval een keer uitproberen? Je kunt je SOXS sokken eenvoudig bij ons kopen, waarmee we er meteen voor zorgen dat je die daarna zo snel mogelijk in huis hebt.