Over SokkenDirect

Geschiedenis

SokkenDirect werd in 2002 opgericht door de destijds twee studenten Michel van Schie en Bas Flipsen. Toen was het nog maar een klein bedrijfje dat alleen de merken FALKE en Burlington verkocht. Een paar jaar later, in 2014, namen Michèl de Vries en Michaël Vuuren SokkenDirect over. Destijds runden ze samen een supermarkt, maar waren op zoek naar een extra onderneming. Het verkopen van sokken was voor de nieuwe ondernemers wel even wennen, maar de liefde voor de producten heeft zich, net zoals het bedrijf, door de jaren heen enorm ontwikkeld.

Visie

SokkenDirect wil het voor klanten zo makkelijk mogelijk maken om sokken online te bestellen. SokkenDirect verkoopt alleen merk- en kwaliteitssokken die door de brievenbus geleverd kunnen worden. Ideaal, want dan hoef je dus nooit thuis te wachten op je pakketje. Ook het online bestelproces is eenvoudig. Gebruikers kunnen gemakkelijk door middel van filters hun gewenste sokken selecteren en bestellen. Mocht er toch iets misgaan, dan bellen de eigenaren je graag op. Op die manier kunnen ze persoonlijk uitleggen hoe ze het voor je gaan oplossen.

 

Missie

De droom van SokkenDirect? Ze hopen de grootste online sokkenverkoper van Nederland te worden met de hoogste klantwaardering. Op dit moment hebben ze meer dan 300.000 bestellingen en 50.000 klanten. Ondanks dat beide eigenaren enorm trots zijn op deze cijfers, is klanttevredenheid het allerbelangrijkste voor ze. Michaël of Michèl is altijd aanwezig op kantoor, dus de kans is vrij groot dat je één van hen aan de lijn krijgt als je belt met een vraag. Ze willen altijd zorgen voor de beste oplossing.

 

Expertise

Michaël en Michèl realiseerden zich dat ze nog een hoop moesten leren over de sokken toen ze begonnen met het verkopen van de sokken. Maar tijdens het inpakken van de duizenden bestellingen, groeide hun interesse en daarmee ook hun kennis.

Uiteraard dragen beide eigenaren ook altijd hun eigen sokken, waardoor je ook meer gevoel krijgt bij het product. Zo weten ze precies wat wel en wat niet werkt en welke merken en typen sokken bij de klant passen. Ook hebben ze veel kennis opgedaan over het productieproces van de sokken en wat er allemaal bij komt kijken om een goede kwaliteit te garanderen. Michèl en Michaël werken graag samen met leveranciers die dezelfde passie en visie hebben als zij, zodat ze zich altijd kunnen blijven ontwikkelen.

Bedrijfssfeer

Bij SokkenDirect staat persoonlijke betrokkenheid en klantgerichtheid centraal. In de grote opslag in Amersfoort heerst een ontspannen sfeer en in het kantoortje wordt er regelmatig gelachen. Er werken ook een aantal full en parttimers die Michèl en Michaël ondersteunen. De eigenaren vinden het belangrijk om hun kennis en passie voor kwaliteitssokken over te dragen aan hun medewerkers, zodat dit altijd ten goede komt van de klant. Verder weet SokkenDirect waar de sterke en zwakke punten liggen en werkt daarom samen met de juiste partners om optimaal te kunnen presteren.

Kies voor SokkenDirect

 Als je op zoek bent naar kwalitatieve sokken van bekende merken, dan ben je bij SokkenDirect aan het juiste adres. Je treft hier een groot assortiment aan verschillende typen sokken: van zakelijke sokken tot sportsokken. Bij ons vind je gerenommeerde merken zoals FALKE, Burlington, Tommy Hilfiger, Calvin Klein, Levi’s en Hugo Boss. Daarnaast staat persoonlijke service centraal en is er altijd wel iemand bereikbaar voor je vragen en opmerkingen. Bij SokkenDirect staat de klant echt op de eerste plaats en doen ze er alles aan om te zorgen dat hun klanten tevreden zijn.

Vaker van SokkenDirect horen? Abonneer je dan op de nieuwsbrief rechts onderaan deze pagina of lees de leuke blogs!

  

Uw voordelen op een rijtje:
  1. Gratis verzending vanaf EUR 39,95 *
  2. Gegarandeerd door de brievenbus
  3. Directe levering uit voorraad
  4. Gratis retourneren

Onze contactgegevens:

SokkenDirect

Retourzendingen:
SokkenDirect
Uraniumweg 39
3812 RJ Amersfoort

Contact e-mail adres: [email protected]

KvK: 83670211
BTW:NL862953194B01