Sokken Direct

Over SokkenDirect

SokkenDirect is opgericht in 2002 en was daarmee de eerste Nederlandse merksokkenspecialist die uitsluitend via internet werkt. Het is een initiatief van twee internetondernemers, Michel van Schie en Bas Flipsen. Medio 2014 hebben beide heren het stokje over gedragen aan Michaël van Vuuren.

SokkenDirect is er voor de drukke consument die hoge eisen stelt aan gemak en kwaliteit. Heeft u geen zin of tijd om voor basisproducten als sokken naar de winkel te gaan? Maar wilt u wel zeker zijn van onberispelijke kwaliteit? Shop dan bij SokkenDirect. Wij richten ons erop alles door de brievenbus te bezorgen. Zo hoeft u niet thuis te zijn en ook niet achteraf naar het postkantoor te gaan. 

Vergelijken van producten op internet, met name kleding, is relatief moeilijk. De visuele weergave is altijd afhankelijk van het beeldscherm van de consument en voelen behoort niet tot de mogelijkheden. Om deze reden bieden wij alleen producten aan van gerenommeerde merken waar de consument reeds vertrouwd mee is en waarvan de kwaliteit gewaarborgd is. We hebben al sinds 2002 ervaring met de sokken van Falke en Burlington. Ook hebben we een nauwe samenwerking met leveranciers van Tommy HilfigerCalvin KleinLevi’s en Hugo Boss, waardoor we u altijd de beste deals kunnen bieden. 

Uw voordelen op een rijtje:
  1. Gratis verzending vanaf EUR 39,95 *
  2. Gegarandeerd door de brievenbus
  3. Directe levering uit voorraad
  4. Gratis retourneren 

Onze contactgegevens:

SokkenDirect

Retourzendingen:
SokkenDirect
Uraniumweg 39
3812 RJ Amersfoort

Contact e-mail adres: [email protected]

KvK: 83670211
BTW:NL862953194B01