Falke Step

Deze onzichtbare FALKE invisible step Footies is door het zeer hoge katoengehalte bijzonder huidvriendelijk en daarom ook ideaal voor gevoelige voeten. De FALKE footies  vergelijkbaar met de Family-Kwaliteit is niet alleen een echte huidvleier, maar ook duurzaam. Versterkte belastingszones zorgen bovendien voor de levensduur van het product. Maximaal draagcomfort dankzij de perfecte FALKE-pasvorm en een antislip-systeem in het hielgedeelte maken het onzichtbare footies met een hoog uitgesneden wreeflijn de ideale sok om onzichtbaat te dragen in schoenen zoals sneakers of instappers.

Toont alle 7 resultaten

Invisible Step FALKE

FALKE Invisible Step sokken zitten heerlijk comfortabel, zijn extra duurzaam en bovendien helemaal onzichtbaar in de meeste schoenen die u draagt. Dus zoekt u naar fijne footies die verder niemand hoeft te zien? Kies voor comfort, terwijl u de nadruk legt op uw schoenen en bijvoorbeeld de broek die u daarop draagt.

Deze sokken van FALKE zijn gemaakt van katoen dat bijzonder aangenaam aanvoelt op de huid. Er is gebruik gemaakt van speciale materialen, die zowel duurzaam en slijtvast als heerlijk comfortabel zijn.

 

Het comfort van katoen voor iedere dag

Kies met de FALKE Invisible Step footies, of de footies van Calvin Klein voor het comfort van katoen voor iedere dag. De soft-edge vangt de druk op onder de voeten, terwijl de anti-slip bij de hiel voorkomt dat de sokken omlaag zakken. Let op: breng geen crème aan op uw voeten voordat u de sokken aantrekt, om te voorkomen dat die alsnog omlaag kunnen zakken.

De sokken hebben natuurlijk de FALKE Perfect Fit. Dat zorgt ervoor dat u nauwelijks voelt dat u de sokken draagt, omdat die heerlijk comfortabel zitten. Deeze FALKE footies zijn verder bijzonder duurzaam, om ze zonder problemen iedere dag te dragen.

 

FALKE Invisible Step sokken kopen

U kunt online de FALKE Invisible Step footies kopen. Wij hebben de sokken gewoon op voorraad net als de sokken van Hugo Boss. Dat betekent dat we daar meteen mee aan de slag gaan zodra u de bestelling plaatst. Wij zorgen ervoor dat u die snel in huis heeft, zonder dat u daar de deur voor uit hoeft.

En bestelt u online voor minimaal €39,95 aan deze of andere sokken? Dankzij gratis verzending naar uw adres haalt u zowel de Falke Invisible Step footies als de rest van onze collectie extra voordelig in huis.