Falke Berlin Sensitive

De Falke Berlin Sensitive sokken combineren een aantal van de bijzonder fijne eigenschappen die deze sokken van dit merk groot hebben gemaakt. Aan de buitenzijde is het een sok met een bijzonder laag gewicht en een goede regulering van de temperatuur. Van binnen is het tegelijkertijd een sok die heerlijk zacht zit, voor een maximaal comfort. 

Toont alle 5 resultaten

Berlin Sensitive FALKE

FALKE Berlin Sensitive sokken die zowel voor dames als heren beschikbaar zijn, zitten heerlijk comfortabel, zijn licht van gewicht en gemaakt van wol die zowel te koude als te warme voeten voorkomt. De temperatuurregulering zorgt er samen met het comfort voor dat het een paar heerlijke FALKE sokken is.

Dus zoekt u FALKE sokken die voldoende comfort bieden en bijvoorbeeld niet knellen vanaf de enkels omhoog richting de onderbenen? De sokken zijn er speciaal voor de gevoelige huid. Het zijn sokken om heerlijk comfortabel te dragen, omdat u nauwelijks merkt u dat u ze aan heeft.

 

Anatomisch en supersterk

Ondanks het zachte en comfortabele karakter van de FALKE Berlin Sensitive sokken zijn die aan de andere kant ontzettend sterk. Er is gebruik gemaakt van versterkingen met polyamide, specifiek op de plekken die het meeste te verduren krijgen. Zo zorgt FALKE ervoor dat de sokken veel langer meegaan, ook als u die lekker vaak draagt.

Het speciale ontwerp met een niet knellend boord en voorgevormde voeten van de FALKE Berlin Sensitive sokken zorgt net als de London en de Malaga uit de sensitive lijn bovendien voor de perfecte pasvorm. U merkt nauwelijks dat u de sokken aan heeft. Tegelijkertijd bieden ze precies het comfort en de ondersteuning waar u naar zoekt. Zo bieden de sokken precies de belangrijke eigenschappen, met een bewerking aan de binnenzijde om heel aangenaam te zijn voor de huid.

 

FALKE Berlin Sensitive sokken kopen

Wilt u de FALKE Berlin Sensitive sokken of onze andere FALKE sokken kopen? We hebben de sokken gewoon op voorraad. Dat betekent dat u die eenvoudig online bestelt, waarna wij er voor u mee aan de slag gaan. Zo zorgen we ervoor dat u de sokken snel in huis heeft en meteen zelf kunt ervaren.

Bovendien profiteert u van gratis verzending van de FALKE Berlin Sensitive sokken als u bestelt voor minimaal €39,95. Zo weet u zeker dat u voor de sokken geen extra kosten hoeft te maken.