Falke Malaga

Het fijnste gemerceriseerde katoen geeft de FALKE Sensitive Malaga herensok een unieke kleurglans en een elegante uitstraling. Alleen FALKE – WE CARE – COTTON, maatschappelijk verantwoorde katoen, wordt verwerkt. De bijzonder zachte, gevoelige randvan deze FALKE herensokken, in combinatie met zeer platte naden en de anatomische FALKE-pasvorm, zorgt voor een perfecte pasvorm zonder te knellen. Dit betekent dat de FALKE Sensitive Malaga herensokken ook geschikt zijn voor bijzonder drukgevoelige benen en diabetici. Door de fijne mesh-structuur is het te combineren met zowel zakelijke als casual outfits.

Toont alle 7 resultaten

Sokken FALKE Malaga

FALKE Malaga sokken voor heren zitten heerlijk comfortabel, voelen aangenaam aan op de huid en hebben een anatomisch gevormde pasvorm. Het zijn niet voor niets de favoriete sokken van veel mannen, zowel voor thuis als op het werk. De sokken hebben een ideale pasvorm en een drukvrije teenpunt. Daarnaast bieden ze maximaal comfort bij het been, om nergens tot irritaties te leiden.

De verschillende eigenschappen maken de FALKE Malaga herensokken tot een bijzonder comfortabele keuze, die je waarschijnlijk het liefst iedere dag zou dragen. Bestel de sokken in de maat die je nodig hebt, en zorg voor voldoende modellen om ze steeds opnieuw aan te kunnen trekken. De drukvrije comfortband zorgt er samen met bijvoorbeeld de anatomische pasvorm voor dat je nauwelijks merkt dat je de sokken draagt.

 

Met anatomische pasvorm (L/R)

De Malaga sokken van FALKE hebben een anatomisch gevormde pasvorm, afzonderlijk voor links en voor rechts. Dat betekent dat er rekening gehouden is met de vorm van de voeten, om de sokken precies te laten passen. Je merkt nauwelijks dat je ze draagt, waardoor er nooit sprake is van irritaties of pijntjes. Waarschijnlijk herken je dit van de andere FALKE sokken mocht je deze al hebben.

De comfortabele band voor een drukvrije pasvorm bij het been draagt daar natuurlijk aan bij. Dit maakt de sokken ook hoger langs het been heerlijk comfortabel, zodat je ze moeiteloos langere tijd kunt dragen. Een vergelijkbare techniek is toegepast bij het teenpunt, om ook daar iedere vorm van druk door de sokken te voorkomen.

Verder maakt FALKE voor de Malaga herensokken natuurlijk gebruik van de versterkte belastingzones. Dat garandeert een optimale ondersteuning, zowel voor een lange levensduur als om daarop steeds heerlijk comfortabel te lopen. Ook maakt het merk gebruik van hoogwaardig fil d‘écosse katoen. Het katoen is zeer fijnmazig, en daardoor heel aangenaam voor de gevoelige huid en gevoelige voeten.

 

FALKE Malaga sokken kopen

Deze herensokken van FALKE bestel je natuurlijk eenvoudig online net als de sokken van onze andere merken. We hebben de verschillende maten gewoon voor je op voorraad. Dat betekent dat we daarmee direct aan de slag gaan, om de verzending naar jouw adres in orde te maken.

We verzenden de sokken altijd als brievenbuspakje. Jouw bestelling past gewoon door de brievenbus, dus het is niet nodig om daarvoor thuis te blijven. Zo zal je nooit meer een pakket missen, om de sokken na het bestellen zo snel mogelijk aan te trekken. Je kunt de FALKE Malaga sokken online bestellen, dan zorgen wij ervoor dat je die zo snel mogelijk aan je voeten hebt. Zijn dit toch niet de sokken die je zoekt, neem dan ook eens een kijkje bij de sokken van Tommy Hilfiger.