Falke London Sensitive

De Falke London Sensitive sokken bieden het ideale comfort, zowel voor de voeten als voor de onderbenen. De sokken knellen totaal niet af, en zorgen in plaats daarvan voor een fijne pasvorm. Dus zoekt u naar een paar sokken dat lekker zacht zit, en ondertussen toch voldoende comfort biedt om er fijn op te lopen? Deze speciale sokken voor gevoelige voeten en benen vormen dan een zeer goede keuze.

Toont alle 20 resultaten

Binnen 2 werkdagen geleverd
Gegarandeerd door brievenbus

London Sensitive FALKE

De FALKE London Sensitive sokken voor heren en dames zijn heerlijk zacht op de huid, bieden precies het comfort waar u naar zoekt en hebben de anatomische FALKE Fit. Dat betekent dat u nauwelijks merkt dat u de sokken draagt, terwijl ze u wel de ondersteuning bieden waar uw voeten blij van worden.

FALKE maakt voor deze sokken gebruik van het beste katoen. Dat is in de FALKE London Sensitive sokken goed voor 94% van het materiaal. Daarnaast wordt er gebruik gemaakt van 4% polyamide om de sokken te verstevigen en nog 2% elastaan voor de ideale pasvorm.

 

Katoen dat de huid streelt

Het katoen van de FALKE London Sensitive sokken is zo zacht dat het de huid als het ware streelt. Dat is fijn bij een gevoelige keuze. De sokken hebben een speciale bewerking aan de binnenkant, die voorkomt dat het knellend aan zal voelen. De FALKE sokken uit de Malaga en de Berlin serie hebben dezelfde niet knellende eigenschappen.

In plaats daarvan zitten de sokken heerlijk comfortabel. Tegelijkertijd zijn ze bijzonder duurzaam en slijtvast. De versteviging op speciale plekken die veel te verduren krijgen voorkomen dat er overmatige slijtage optreedt, zelfs als u de sokken lekker vaak aantrekt.

FALKE London Sensitive sokken kopen

Dus zoekt u met FALKE London Sensitive naar een fijn materiaal, ultiem comfort en slijtvaste sokken? Wij hebben de sokken net als onze andere dames of herensokken gewoon voor u op voorraad. Zo zorgen we ervoor dat u die eenvoudig online kunt bestellen en daarna standaard snel in huis heeft.

Bovendien betaalt u natuurlijk een scherpe prijs voor de sokken. En bestelt u online voor minimaal €39,95 aan FALKE London Sensitive of merk sokken uit ons assortiment? Dankzij gratis verzending naar uw adres hoeft u ook daarvoor geen extra kosten te maken.