Falke Homepads

Met de FALKE Homepad van Sokkendirect.nl zit u er iedere dag comfortabel bij. Of u nu op de bank ploft na een lange werkdag of een relaxte zondagmiddag voor de boeg heeft, met onze huissokken heeft u altijd heerlijk warme voeten en geniet u optimaal van uw vrije tijd. Kies een paar huissokken in uw favoriete kleur en bestel ze online. Op Sokkendirect.nl profiteert u van gratis verzending vanaf € 39,95 en wordt uw pakket binnen 2 werkdagen geleverd. Het pakketje is klein, dus hij past altijd door de brievenbus.

Toont alle 10 resultaten

Binnen 2 werkdagen geleverd

Homepads FALKE

De FALKE Homepads sokken bieden eigenlijk meer comfort en stevigheid dan een traditionele sok. Het zijn echte huissokken met anti-slip aan de onderzijde, om thuis heerlijk comfortabel op te lopen. Dus heeft u in de winter last van koude voeten? Of vindt u het tijdens de andere seizoenen gewoon een fijn idee om sloffen aan te trekken? Dan zijn de FALKE Homepads net als de FALKE Cosyshoe de ideale keuze.

Deze huissokken zijn gemaakt van lichte en warme materialen. Het gaat voornamelijk om merinowol, dat goed geschikt is om de temperatuur bij uw voeten te reguleren. Dat voorkomt dat u in de winter last heeft van koude voeten. Tegelijkertijd blijft het in de zomer toch lekker koel en geventileerd.

 

Heerlijke huissokken

Op die manier vormen de FALKE Homepads heerlijke huissokken. Het zijn FALKE sokken met extra versteviging aan de onderzijde, net als anti-slip. Dus ook op gladde vloeren zijn het fijne sloffen en sokken om te dragen. Voor baby’s en kinderen onder ons zijn deze huissokken er ook en worden ze Catpads genoemd.

Het pluche aan de binnenzijde van de sokken zorgt ervoor dat u uw voeten het meest aangename gevoel kunt gunnen. De FALKE Homepads voelen heerlijk zacht aan, bieden het comfort waar u blij van wordt en zijn ondertussen natuurlijk heel duurzaam. Dat voorkomt snelle slijtage, om er veel langer gebruik van te kunnen maken.

 

FALKE Homepads sokken kopen

U kunt online de FALKE Homepads sokken kopen. Daarmee kiest u voor de FALKE Perfect Fit. Dit is de ideale pasvorm voor sokken, afgestemd op de anatomie van de voet. Daardoor merkt u in sommige gevallen nog maar nauwelijks dat u de sloffen draagt.

Bestelt u online voor minimaal €39,95? Dankzij gratis verzending maakt u daarvoor geen extra kosten. Bovendien hebben we de FALKE Homepads net als onze andere FALKE sokken gewoon op voorraad. We gaan er direct mee aan de slag, zodat u uw bestelling razendsnel in huis heeft.