Falke Cosyshoe

Met de FALKE Cosyshoe zit u er iedere dag comfortabel bij. Of u nu op de bank ploft na een lange werkdag of een relaxte zondagmiddag voor de boeg heeft, met onze huissokken heeft u altijd heerlijk warme voeten en geniet u optimaal van uw vrije tijd. Kies een paar Cosyshoes in uw favoriete kleur en bestel ze online.

Toont alle 25 resultaten

Binnen 2 werkdagen geleverd
Gegarandeerd door brievenbus

Cosyshoe FALKE

Kies met FALKE Cosyshoe voor een paar heerlijke huissokken. De gebruikte materialen zijn licht van gewicht, heerlijk warm en bovendien bijzonder duurzaam. Het zijn de unieke eigenschappen van merinowol, waar u zowel in de zomer als de winter veel plezier van heeft. En dan met name in de winter natuurlijk, als de huissokken voorkomen dat u koude voeten krijgt.

Dus zoekt u naar FALKE sokken voor thuis, bijvoorbeeld op een koude winterse dag? Dan zijn de FALKE Cosyshoe sokken een uitstekende keuze. Of de instappers genaamd cosyslipper eigenlijk, deze zijn net als de Cosyshoe van de zelfde materialen maar nog makkelijker aan te trekken.

Comfortabele huissokken

De comfortabele huissokken van FALKE voelen heerlijk zacht en warm aan. Er is gebruik gemaakt van pluche aan de binnenzijde, die super comfortabel aanvoelt. Dat is lekker zacht en heel aangenaam. Tegelijkertijd is er sprake van een elastische zone voor de enkel. Die zorgt ervoor dat aantrekken en weer uit doen extra gemakkelijk gaat. Zo is het een bijzonder comfortabel en fijn paar huissokken, dat u draagt als sloffen en die u daarom gewoon iedere dag aan kunt trekken.

 

FALKE Cosyshoe sokken kopen

U kunt online de FALKE Cosyshoe sokken kopen net als bijvoorbeeld sokken van het merk Tommy Hilfiger. Het zijn fijne huissokken die goed bestand zijn tegen slijtage. Dat betekent dat de sloffen een lange levensduur hebben, zoals u dat misschien al kent van de andere FALKE sokken die u graag draagt.

Wij hebben de sloffen net als de andere sokken van Falke gewoon op voorraad. Zo zorgen we ervoor dat u die online kunt bestellen en binnen 2 werkdagen hierna er gebruik van kunt maken. En bestelt u voor minimaal €39,95? Dankzij gratis verzending van de FALKE Cosyshoe sloffen betaalt u daarvoor geen extra kosten.