Falke Cosyslipper

Deze FALKE Cosyslipper bieden je thuis het grootste comfort. Je voeten worden heerlijk warm gehouden. De huissokken met zachte badstof aan de binnenkant verhoogen het draagcomfort en creëen een sfeer van welzijn en ontspanning. Het comfortabele omslagboordje en de de noppen op de zool completeren de knusse look van de FALKE Cosyslipper.

Toont alle 15 resultaten

Binnen 2 werkdagen geleverd

Huissokken FALKE Cosyslipper

De heerlijke FALKE huissokken Cosyslipper bieden je thuis het grootste comfort. Je voeten worden heerlijk warm gehouden in de koudere maanden. De zachte badstof aan de binnenkant verhoogt het draagcomfort en creëert een sfeer van welzijn en ontspanning. Het comfortabele omslagboordje en de noppen op de zool complementeren de knusse look van de FALKE huissokken Cosyslipper. Ook hebben ze een goede antislip zodat je niet uitglijdt. Ook zijn er hele leuke huissokken voor kinderen. Bekijk daarom snel het assortiment en wie weet loop jij of je kind binnenkort met de zachtste FALKE huissokken Cosyslipper in huis.

 

Soorten FALKE huissokken Cosyslipper

Voor zowel dames, heren als voor kinderen zijn de heerlijke FALKE huissokken Cosyslipper beschikbaar. Voor dames zijn er verschillende kleuren zoals antraciet, blauw, paars en meerdere varianten van grijs in het assortiment. Voor kinderen zijn er hele leuke rode FALKE huissokken Cosyslipper. De sokken voor kinderen hebben we bij SokkenDirect in heel veel maten, dus mocht je als volwassene de rode kleur ook heel leuk vinden, dan zit er vast nog wel een maat voor je bij. De huissokken voor dames zijn beschikbaar in de maten 37 tot en met 42. De FALKE Cosyslipper voor heren gaat tot maat 45-46. Geniet nu snel van deze heerlijke sokken in de wat koudere maanden.

 

FALKE huissokken Cosyslipper kopen bij SokkenDirect

Kan jij ook niet wachten om met de meest comfortabele FALKE huissokken Cosyslipper te lopen? Dan snappen we helemaal bi SokkenDirect, dus als je ze vandaag nog bestelt sturen we de huissokken zo snel mogelijk naar je toe. Binnen twee werkdagen kun je het in de brievenbus verwachten. We verpakken onze pakketjes zo klein mogelijk, zodat je er dus nooit voor hoeft thuis te blijven en het op ieder gewenst moment uit de brievenbus kunt halen. En bestel je voor € 39,95 of meer, dan sturen we ze ook nog eens kosteloos naar je op. Als de huissokken toch niet helemaal de goede maat hebben, dan heb je nog 30 dagen om ze te retourneren. Houd jij wel van het comfort van lekker warme huissokken? Bekijk ons uitgebreide assortiment.