Tommy Jeans

Tommy Jeans unisex sokken zitten heerlijk comfortabel, en hebben bovendien een geweldig stoer ontwerp. De sokken hebben namelijk de kenmerkende kleuren van het merk, dus blauw, rood en wit. Samen zorgen ze voor de herkenbare Tommy-look, die u dus ook in de sokken terug kunt laten komen.

Toont alle 2 resultaten

Sokken Tommy Jeans

Tommy Jeans sokken zitten heerlijk comfortabel, en hebben bovendien een geweldig stoer ontwerp. De sokken hebben namelijk de kenmerkende kleuren van het merk, dus blauw, rood en wit. Samen zorgen ze voor de herkenbare Tommy-look, die u dus ook in de sokken terug kunt laten komen. Bent u meer op zoek naar wat rustigere en klassieke sokken, kijk dan vooral bij deze Tommy Hilfiger sokken.

Het zijn diverse soorten sokken, waarbij Tommy Jeans precies hoog genoeg staat weergegeven. Dus draag de sokken onder een korte broek of met hogere pijpen, om voor een geweldige en geslaagde outfit te zorgen. Of draag de Tommy Jeans sokken iets meer subtiel, door ze af en toe boven de schoenen uit te laten komen. Mocht u deze Tommy Jeans sokken niet geschikt vinden, kijk dan ook eens bij onze andere sneakersokken.

 

Sokken in de Tommy-kleuren

Het zijn vooral de Tommy-kleuren van de sokken die het een populaire keuze maken. De Tommy Jeans sokken sluiten geweldig aan op uw favoriete jeans en natuurlijk de rest van uw outfits, zowel van Tommy als van andere merken.

Breng met de sokken een beetje kleur in de outfit, zonder dat dit meteen te uitbundig hoeft te zijn. De gebruikte kleuren zijn herkenbaar en stijlvol. Ze trekken de aandacht, maar passen ook goed onder een broek die er netjes overheen valt en het dus minder zichtbaar maakt.

 

Tommy Jeans sokken kopen

Wilt u de Tommy Jeans sokken kopen, bijvoorbeeld om te combineren met uw favoriete spijkerbroek van het merk? Wij hebben de sokken gewoon op voorraad. Dat betekent dat u die online kunt bestellen, waarna we er meteen mee aan de slag gaan. Zo zorgen we ervoor dat u de sokken vlot in huis heeft.

En bestelt u de Tommy Jeans sokken online voor minimaal €39,95? Net als bijvoorbeeld de FALKE sokken uit ons assortiment profiteert u dan van gratis verzending naar uw adres. Zo maakt u geen extra kosten om de sokken eenvoudig online te bestellen.