Falke Cotton Touch

FALKE Cotton Touch damessokken geven door het ragfijn katoen op de huid een uniek draaggevoel. Bovendien hebben zij door een zeer fijn weefpatroon en een hoge kleurglans. De perfecte FALKE-pasvorm en de verstevigde belaste zones garanderen bovendien dat de FALKE Cotton Touch een optimale duurzaamheid en levensduur heeft. Hierdoor kunt u deze damessokken perfect combineren met elke casual en businessoutfit.

Toont alle 9 resultaten

Cotton Touch FALKE

Op FALKE Cotton Touch damessokken loopt u heerlijk comfortabel. Het zijn sokken van het fijnste katoen, iets dat zowel blijkt uit het draagcomfort als uit de uitstraling daarvan. Wilt u liever sokken van een andere materiaal? bekijk dan hier onze sokken met wol.

De damessokken zijn er in verschillende kleuren, met een bijzondere intensiteit. In alle kleuren komt de kwaliteit meteen goed naar voren. Dat zorgt voor een elegante look van de FALKE Cotton Touch sokken. Ze matchen mooi met veel van uw favoriete kleding, vooral dankzij de diverse kleuren en tinten die er beschikbaar zijn. Stel op die manier een overtuigende outfit samen, op sokken die bovendien lekker zacht aanvoelen.

 

Damessokken met FALKE Perfect Fit

De FALKE Cotton Touch dames sokken hebben natuurlijk de FALKE Perfect Fit. Dat betekent dat u kunt vertrouwen op een fijne pasvorm, die er zelfs voor zorgt dat u soms vergeet dat u de sokken draagt. Draagt u toch liever sokken in een hippere kleur bekijk dan vooral ons assortiment damessokken van Calvin Klein.

Bovendien is er voor de stress zones gebruik gemaakt van polyamide in de sokken. Dit verstevigt het materiaal, om slijtage te beperken. Het zijn op die manier duurzame sokken voor dames, die veel langer meegaan dan u misschien gewend bent. De FALKE Cotton Touch damessokken vormen op die manier een fijne keuze voor allerlei gelegenheden.

 

FALKE Cotton Touch sokken kopen

De zachtheid van het katoen in de Falke Cotton Touch sokken voor dames streelt als het ware de huid. Het is op die manier een fijne keuze bij een gevoelige huid, of gewoon als u zoekt naar sokken met het optimale comfort.

Wij hebben de Falke sokken voor dames gewoon op voorraad net als onze overige damessokken. Dat betekent dat we de verzending meteen in orde kunnen maken en dat u de sokken daarna snel in huis heeft. Bovendien profiteert u van gratis verzending als u de FALKE Cotton Touch sokken of andere producten voor minimaal €39,95 bestelt.