Falke Firenze

FALKE Firenze herensokken zijn bijzonder fijnmazig en hebben een vlakke naad voor een drukvrij teenpunt. Het zijn de ultieme sensitieve herensokken, speciaal voor iedereen met een gevoelige huid of gevoelige voeten. Ondertussen kun je natuurlijk vertrouwen op de perfecte pasvorm die je misschien al van het merk kent.

Toont alle 4 resultaten

Sokken FALKE Firenze

FALKE Firenze sokken zijn bijzonder fijnmazig en hebben een vlakke naad voor een drukvrij teenpunt. Het zijn de ultieme sensitieve herensokken, speciaal voor iedereen met een gevoelige huid of gevoelige voeten. Ondertussen kun je natuurlijk vertrouwen op de perfecte pasvorm die je misschien al van het merk kent.

De Firenze sokken van FALKE voor heren scoren geweldig op alle punten die comfort opleveren. Dat komt bijvoorbeeld door het gebruike katoen, net als door de vlakke naad en natuurlijk door de optimale ondersteuning door de versterkte belastingzones. Samen zorgen de eigenschappen ervoor dat je jouw voeten verwent met het meeste zachte, aangename en comfortabele dat je kunt kiezen.

 

In hoogwaardig fil d’écose-katoen

FALKE maakt voor de Firenze herensokken gebruik van fil d’écose-katoen. Dat is een zeer hoogwaardig katoen, dat veel fijnmaziger is dan andere varianten. Dit komt het draagcomfort ten goede, omdat het de perfecte keuze is voor een gevoelige huid of gevoelige voeten.

Bovendien maakt FALKE voor de Firenze sokken voor heren gebruik van een vlakke naad. Dat levert een drukvrij teenpunt op, om te voorkomen dat daar irritaties of zelfs pijntjes kunnen ontstaan. De versterkte belastingzones zorgen er op andere plekken voor dat je steeds de optimale ondersteuning ervaart.

Ten slotte hebben de FALKE Firenze sokken voor heren natuurlijk de perfecte pasvorm, zoals je dat ook van andere modellen gewend bent. Het is een gemerceriseerde katoenen kous, die de huid flatteert met een elegante look en er ondertussen voor zorgt dat je maximaal comfort ervaart. Wat dat betreft combineren deze sokken alle elementen die je zoekt in een sensitief paar sokken.

 

FALKE Firenze sokken kopen

De FALKE Firenze sokken hebben we gewoon op voorraad. Dat betekent dat je online alleen maar hoeft aan te geven welke maat je nodig hebt en hoeveel van de sokken je wilt ontvangen. Wij gaan daar vervolgens mee aan de slag, om de verzending naar jouw adres in orde te maken.

De sokken verzenden we standaard als brievenbuspakje. Dat voorkomt dat je ervoor thuis moet blijven. In plaats daarvan ontvang je de sokken gewoon in de brievenbus, dus mis je nooit meer een pakketje. Je kunt online jouw FALKE Firenze sokken kopen net als onze andere herensokken, waarna wij ervoor zorgen dat je die zo snel mogelijk in huis hebt. Dan ervaar jij binnenkort het ultieme comfort van een paar sensitieve sokken, waarbij aan ieder detail gedacht lijkt.