Falke TK5 Short

Zin in een lange stadswandeling of gaat u hiken door ander stedelijk gebied? Dan vormen de FALKE TK5 Short wandelsokken een uitstekende keuze. De sokken hebben een speciaal ontworpen ergonomisch sportsysteem. Dat ondersteunt de voeten, vanuit de specifieke anatomie daarvan. Op die manier voorkomen de sokken pijntjes en bijvoorbeeld blaren. In plaats daarvan kunt u rekenen op goede ondersteuning, om soepel te blijven lopen.

Toont alle 10 resultaten

Binnen 2 werkdagen geleverd

Wandelsokken FALKE TK5 Short 

Zin in een lange stadswandeling of een hike door ander stedelijk gebied? Dan vormen de FALKE TK5 Short wandelsokken een uitstekende keuze. De sokken hebben een speciaal ontworpen ergonomisch sportsysteem, dit herken je waarschijnlijk van je andere FALKE sportsokken. Dat ondersteunt de voeten, vanuit de specifieke anatomie daarvan. Op die manier voorkomen de sokken pijntjes en bijvoorbeeld blaren. In plaats daarvan kan je rekenen op goede ondersteuning, om soepel te blijven lopen. 

De FALKE TK5 Short wandelsokken combineren sportief met een paar sportschoenen, gympen of andere lage wandelschoenen. Ondertussen blijven de sokken natuurlijk goed zitten, hebben ze een fijne pasvorm en is er gebruik gemaakt van de verschillende hoogwaardige materialen.  

Ideaal voor urban wandelingen 

De merino wolmix van de FALKE TK5 Short wandelsokken zorgt voor een fijne en comfortabele sok, waarop het goed mogelijk is om lange wandelingen te maken. Bovendien bieden de sokken bescherming tegen blaren, waardoor het veel langer duurt voordat u daar last van krijgt. Ondertussen is er sprake van speciale luchtkanalen. Die zorgen ervoor dat er voldoende frisse lucht naar de voeten gaat, om het nog een stuk langer uit te houden. 

Dus staat er een stadswandeling op het programma of gaat het om korte wandelingen door de natuur? In de beide gevallen vormen de wandelsokken van Falke een goede keuze. Met de FALKE TK5 Short weet je zeker dat de sokken je perfect ondersteunen tijdens iedere stadswandeling die je van plan bent te gaan doen. 

FALKE TK5 Short wandelsokken kopen 

De FFALKE TK5 Short wandelsokken bestellen? Dat kan eenvoudig online. We hebben deze en ander FALKE sokken in verschillende uitvoeringen bij ons in het assortiment zo is de TK5 Short er ook in een invisbible variant en één met normale soklengte, en iedere variant natuurlijk in de diverse maten en zowel voor dames als heren. Bestel online dus eenvoudig de sokken waar je naar zoekt, dan gaan wij ermee aan de slag. En bestelt je voor minimaal €39,95 aan sokken? Dankzij de gratis verzending betaal je daarvoor bovendien geen extra kosten. 

FALKE Wandelsokken en meer 

SokkenDirect is niet alleen de aangewezen specialist voor wandelsokken. Je vindt in ons assortiment ook: 

Maak eenvoudig uw bestelling compleet 

Bestel snel je wandelsokken of andere sportsokken bij SokkenDirect. Heb je de herensokken of damessokken gevonden die je zocht? Plaats ze in het winkelmandje en reken veilig en snel af via iDEAL of een van onze andere betaalmethodes. Je hoeft niet thuis te blijven om het pakketje in ontvangst te nemen, want binnen 2 werkdagen heb je sokken al op de mat liggen. Heb je verder nog vragen? Dan kan je ons bellen via 033-2035119 of mailen naar [email protected].