Falke TK2 Wool

FALKE TK2 Wool sokken zitten heerlijk warm én bieden extra veel comfort. Deze wandelsokken zijn uitermate geschikt voor wandelingen op vlak en eenvoudig terrein, waarbij hetidealiter wat kouder is. Dus dalen de temperaturen en heb je een lange wandeling gepland? Dan is het een goed idee om deze wollen sokken erbij te pakken.

Toont alle 7 resultaten

Wandelsokken FALKE TK2 Wool 

FALKE TK2 Wool sokken zitten heerlijk warm én bieden extra veel comfort. De wandelsokken zijn goed geschikt voor wandelingen op vlak en eenvoudig terrein, waarbij het waarschijnlijk wat kouder is. Dus dalen de temperaturen en heb je een lange wandeling gepland? Dan is het een goed idee om deze wollen sokken erbij te pakken. 

De sokken bieden bescherming tegen blaren en hebben bovendien speciale luchtkanalen. Die zorgen voor voldoende ventilatie. Dit helpt je voeten warm te houden, maar niet te gaan zweten. Op die manier blijven de sokken maar bovenal je voeten goed op temperatuur, dit maakt dat je de FALKE TK2 Wool sokken ook tijdens lange hikes en wandelingen kunt gebruiken. 

 

Wandelsokken met extra comfort 

De wollen wandelsokken van FALKE bieden extra veel comfort. Ze zijn speciaal geschikt voor lange wandelingen, waarbij het belangrijk is om zo lang mogelijk geen pijnlijke voeten te krijgen. 

De FALKE TK2 Wool sokken zijn gemaakt met 70 procent merinowol. Kijk ook vooral eens bij onze andere wollen sokken. De FALKE TK2 Wool is lekker warm, maar niet té warm op het moment dat je een lange wandeling gepland heeft. Daarnaast is er natuurlijk sprake van niets minder dan de beste kwaliteit. Het gaat om materialen die met de grootste zorg zijn samengesteld, voor een geweldig paar sokken dat je de kans biedt om prachtige wandelingen te maken.  

FALKE TK2 Wool sokken kopen 

De FALKE TK2 Wool hebben de ideale pasvorm, dankzij de nauwkeurige samenstelling van de beste materialen door het merk. Dat betekent dat de sokken de voet goed omsluiten, om er zo lang mogelijk lekker comfortabel op te blijven lopen. 

Dus zoekt je een paar sokken om fijn op te lopen tijdens lange wandelingen? De FALKE TK2 Wool wandelsokken kan je net als onze andere wandelsokken gewoon online bestellen. Wij gaan er meteen voor je mee aan de slag. En bestel je voor minimaal €39,95 aan sokken? Dankzij de gratis verzending naar jouw adres hoeft je ook daarvoor geen kosten te maken. 

FALKE Wandelsokken en meer 

Sokkendirect is niet alleen de aangewezen specialist voor wandelsokken. U vindt in ons assortiment ook: 

Maak eenvoudig je bestelling compleet 

Bestel snel je wandelsokken bij Sokkendirect. Heb je de perfecte wandelsokken gevonden? Plaats ze in het winkelmandje en reken veilig en snel af via iDEAL of een van onze andere betaalmethodes. Je hoeft niet thuis te blijven om het pakketje in ontvangst te nemen, want binnen 2 werkdagen heb je de wandelsokken al op de mat liggen. Ben je ook geïnteresseerd in sokken voor een iets actievere sport? Kijk dan ook bij onze hardloopsokken. Heb je vragen? Dan mag je ons bellen via 033-2035119 of mailen naar [email protected].