Falke TK2 Short Cool

De FALKE TK2 Short Cool wandelsokken lopen lekker comfortabel, met name bij warm weer. Dus zoek je een paar sokken om een lange wandeltocht mee te maken? De sokken houden je voeten lekker koel, terwijl ze wel zorgen voor het comfort dat belangrijk is bij een lange wandeling of een uitdagende hike.

Toont alle 11 resultaten

Binnen 2 werkdagen geleverd

Wandelsokken FALKE TK2 Short Cool 

De FALKE TK2 Short Cool wandelsokken lopen lekker comfortabel, met name bij warm weer. Dus ben je op zoek naar een paar sokken om een lange wandeltocht mee te maken? Deze wandelsokken houden je voeten lekker koel, terwijl ze wel zorgen voor het comfort dat belangrijk is bij een lange wandeling of een uitdagende hike. 

De korte sokken zorgen voor een stoere en sportieve verschijning, bijvoorbeeld in een paar wandelschoenen of gympen. Uiteraard is er sprake van een ideale mix van materialen, waarmee FALKE ervoor zorgt dat je onder andere zo min mogelijk last krijgt van blaren.  

Ideaal voor trekking-tochten 

De FALKE TK2 Short Cool wandelsokken bieden bescherming tegen blaren. Op die manier blijft u zo lang mogelijk pijnvrij, ook als er een lange wandeling op het programma staat. Tegelijkertijd zorgen speciale luchtkanalen er in de sokken voor dat er voldoende frisse lucht naar de voeten stroomt. 

De speciaal gevormde wandelsokken hebben ten slotte natuurlijk de ideale pasvorm. Misschien dat u dit al kent van het merk FALKE. Het zorgt voor een fijne omsluiting van de voet, waardoor u nauwelijks door heeft dat je een paar sokken draagt. 

FALKE TK2 Short Cool wandelsokken kopen 

De medium bescherming en speciale koeling in de FALKE TK2 Short Cool wandelsokken zorgt ervoor dat ze goed geschikt zijn voor lange tot zeer lange wandelingen, waarbij je veel vraagt van uw voeten. U hoeft zich daar geen moment zorgen om te maken, in het bijzonder niet in warme condities waarbij de temperaturen flink oplopen. 

De FALKE TK2 Short Cool wandelsokken kun je natuurlijk gewoon online bestellen, direct bij ons uit de eigen voorraad. Wij zorgen er vanuit ons magazijn voor dat we er meteen mee aan de slag gaan en dat je de sokken snel in huis heeft. Bovendien betaal je geen verzendkosten, als je bestelt voor minimaal €39.95. 

FALKE Wandelsokken en meer 

Sokkendirect is niet alleen de aangewezen specialist voor wandelsokken. Je vindt in ons assortiment ook: 

Maak eenvoudig je bestelling compleet 

Bestel snel je wandelsokken bij Sokkendirect. Heb je de perfecte wandelsokken gevonden? Plaats ze in het winkelmandje en reken veilig en snel af via iDEAL of een van onze andere betaalmethodes. Je hoeft niet thuis te blijven om het pakketje in ontvangst te nemen, want binnen 2 werkdagen hebj de bestelde sokken al op de mat liggen. Heb je vragen of deze of onze andere sportsokken? Dan mag je ons bellen op 033-2035119 of mailen naar [email protected].