Falke TK1

De FALKE TK1 wandelsokken combineren comfort met uitstekende bescherming. Deze wandelsokken zijn daardoor zeer goed geschikt om lange wandelingen mee te maken, bijvoorbeeld door de bergen. Dus staat er een hike door de bergen op het programma of gaat het om een andere uitdagende route? In die gevallen is het een uitstekend idee om de FALKE TK1 wandelsokken daarvoor te proberen.

Toont alle 5 resultaten

Wandelsokken FALKE TK1

De FALKE TK1 wandelsokken combineren comfort met uitstekende bescherming. De sokken zijn daardoor zeer goed geschikt om lange wandelingen mee te maken, bijvoorbeeld door de bergen. Dus staat er een hike door de bergen op het programma of gaat het om een andere uitdagende route? In die gevallen is het een uitstekend idee om de FALKE TK1 of één van onze andere wandelsokken daarvoor te proberen.  

Uiteraard bieden de sokken bescherming tegen de typische klachten rondom hikes, zoals blaren waar niemand op zit te wachten. Daarnaast is er gebruik gemaakt van speciale luchtkanalen. Die zorgen ervoor dat uw voeten niet te warm worden, het niet koud krijgen en simpelweg aangenaam aan blijven voelen.  

Wandelsokken met goede bescherming 

De wandelsokken van FALKE bieden altijd al een fijne bescherming. Met de FALKE TK1 gaat het merk nog een stap verder. De sokken bieden uitstekende bescherming, bijvoorbeeld om tijdens de complete hike door uitdagend terrein vrij te blijven van blaren. 

Bovendien zijn de sokken anatomisch ontworpen, helemaal afgestemd op de vorm van de voeten. Dit garandeert een fijn comfort, zelfs op het moment dat de wandeling uitdagender blijkt dan je vooraf misschien had gedacht. Uiteraard draagt ook de merino wolmix daaraan bij, omdat dit zorgt voor lekker warme voeten en precies voldoende demping in de wandelschoenen.  

FALKE TK1 sokken kopen 

Wilt je FALKE TK1 wandelsokken kopen? De sokken bevatten een merino wolmix. Die zorgt voor lekker warme voeten, zitten heerlijk comfortabel en gaan goed samen met de bescherming die er op meerdere plekken in de sok is aangebracht. 

De bovenkant van de sokken zorgt voor extra comfort, om de loopbeweging zo goed mogelijk te volgen en bovendien te ondersteunen. Uiteraard kun je de sokken gewoon online bestellen, daar hoeft je de deur niet voor uit. En bestel je online voor minimaal €39,95 aan sokken? Dankzij de gratis verzending naar jouw adres betaal je een zo scherp mogelijke prijs. 

Falke Wandelsokken en meer 

SokkenDirect is niet alleen de aangewezen specialist voor wandelsokken. Je vindt in ons assortiment ook: 

Maak eenvoudig je bestelling compleet 

Bestel snel je wandelsokken bij SokkenDirect. Heb je de perfecte wandelsokken gevonden? Plaats ze in het winkelmandje en reken veilig en snel af via iDEAL of een van onze andere betaalmethodes. Je hoeft niet thuis te zijn om het pakketje in ontvangst te nemen, want binnen 2 werkdagen heeft u de wandelsokken al op de mat liggen. Heeft je verder nog vragen? Dan kan je ons bellen op 033-2035119 of mailen naar [email protected].