Gegarandeerd door de brievenbus

Falke TK4

Een paar Falke TK4 sokken is goed geschikt als wandelsokken. De TK4-sokken zijn maximaal warm en bieden uitstekende bescherming, dus ze zijn goed geschikt om diep de bergen in te trekken. Bent u van plan flink te gaan lopen of zoekt u gewoon naar een paar sokken die geweldige bescherming bieden? Dan zijn de Falke TK4 sokken een goede keuze. De wandelsokken hebben zijn extra warm door de samenstelling van o.a. wol. Dat voorkomt dat u koud voeten krijgt, zelfs in de meest uitdagende omstandigheden.

Sorteren op
Alle filters
Kleur
Merk
Model
Type sok
Verpakking
Maten
Geslacht

3 items

Falke TK4 sokken

Een paar Falke TK4 sokken is goed geschikt als wandelsokken. De TK4-sokken zijn maximaal warm en bieden uitstekende bescherming, dus ze zijn goed geschikt om diep de bergen in te trekken.

Bent u van plan flink te gaan lopen of zoekt u gewoon naar een paar sokken die geweldige bescherming bieden? Dan zijn de Falke TK4 sokken een goede keuze. De wandelsokken hebben een extra warme variant van het plush. Dat voorkomt dat u koud voeten krijgt, zelfs in de meest uitdagende omstandigheden.

Fijne wandelsokken

De geweldige bescherming en extra warmte van de sokken maken het de juiste keuze om op een flinke expeditie te gaan. Dus zoekt u graag de grenzen op, maar niet zonder daarvoor de juiste spullen aan te trekken? Dan zijn deze sokken van Falke een goede keuze.

Uiteraard zijn de sokken speciaal afgestemd op de wensen van wandelaars en bergbeklimmers. Dat geldt voor de gebruikte materialen en de vormgeving, net als voor de precieze pasvorm van de sokken. Het merk heeft goed gekeken naar de juiste manier om de voet anatomisch te omsluiten. Het resultaat is een fijne en comfortabele sok, die ondertussen geweldige bescherming biedt om mee te gaan lopen.

Falke TK4 sokken kopen

De Falke TK4 wandelsokken zijn gemaakt van een speciale mix van merinowol. Dat betekent dat ze uw voeten lekker warm houden, heerlijk comfortabel zitten en in uw voeten het juiste contact bieden.

Bovendien kunt u natuurlijk rekenen op goede bescherming tegen blaren, net als luchtkanalen die voorkomen dat u last krijgt van koude voeten of van zweetvoeten. In plaats daarvan is er voldoende ventilatie om het lekker fris en aangenaam te houden.

Bestel de Falke TK4 sokken online. En bestelt u voor minimaal €30? Dankzij de gratis verzending naar uw adres hoeft u daarvoor geen extra kosten te maken.

Falke wandelsokken en meer

Sokkendirect.nl is niet alleen de aangewezen specialist voor wandelsokken. U vindt in ons assortiment ook:

Maak eenvoudig uw bestelling compleet 

Bestel snel uw wandelsokken bij Sokkendirect.nl. Heeft u de perfecte heren sokken gevonden? Plaats ze in het winkelmandje en reken veilig en snel af via iDEAL of een van onze andere betaalmethodes. U hoeft niet thuis te blijven om het pakketje in ontvangst te nemen, want binnen 2 werkdagen heeft u de wandelsokken al op de mat liggen. Heeft u vragen? Dan mag u ons bellen via 033-2035119 of mailen naar [email protected].

© 2005-2022 2V E-Commerce, alle rechten voorbehouden | Powered by iClicks