Falke TK4

Een paar FALKE TK4 sokken is de dikste sok onder de wandelsokken en is geschikt voor zware bergtochten. De FALKE TK4-sokken zijn maximaal warm en bieden uitstekende bescherming, dus ze zijn goed geschikt om diep de bergen in te trekken. Ben je van plan een flinke berg te gaan beklimmen of zoekt je gewoon naar een paar warme sokken die geweldige bescherming bieden? Dan zijn de Falke TK4 wandelsokken een goede keuze. De wandelsokken zijn extra warm door de samenstelling met o.a. wol. Dat voorkomt dat je koude voeten krijgt, zelfs in de meest uitdagende omstandigheden.

Enig resultaat

Wandelsokken FALKE TK4

Een paar FALKE TK4 sokken is één van de beste wandelsokken van FALKE. De TK4-sokken zijn de warmste in zijn soort en bieden fantastische bescherming, dus ze zijn goed geschikt om diep de bergen in te trekken.

Bent je van plan flink te gaan lopen of zoek je gewoon naar een paar wandelsokken die geweldige bescherming bieden? Dan zijn de Falke TK4 sokken een goede keuze. De wandelsokken hebben een extra hoog wol gehalte. Dat voorkomt dat je koud voeten krijgt, zelfs in de meest uitdagende omstandigheden.

Fijne wandelsokken

De geweldige bescherming en extra warmte van de sokken maken het de juiste keuze om op een flinke expeditie te gaan. Dus zoek je graag de grenzen op, maar niet zonder daarvoor de juiste spullen aan te trekken? Dan zijn de wandelsokken van FALKE een goede keuze.

Uiteraard zijn de sokken speciaal afgestemd op de wensen van wandelaars en bergbeklimmers. Dat geldt voor de gebruikte materialen en de vormgeving, net als voor de precieze pasvorm van de sokken. Het merk  FALKE heeft goed gekeken naar de juiste manier om de voet anatomisch te omsluiten. Het resultaat is een fijne en comfortabele sok, die ondertussen geweldige bescherming biedt om mee te gaan lopen.

FALKE TK4 sokken kopen

De FALKE TK4 wandelsokken zijn gemaakt van een speciale mix van merinowol. Dat betekent dat ze je voeten lekker warm houden, heerlijk comfortabel zitten en in je schoen het juiste contact houden.

Bovendien kan je er natuurlijk van op uitgaan dat deze wandelsokken een goede bescherming bieden tegen blaren, net als dat ze als de andere FALKE wandelsokken luchtkanalen hebben aan de onderzijde die voorkomen dat u last krijgt van koude voeten of van zweetvoeten. In plaats daarvan is er voldoende ventilatie om het lekker fris en aangenaam te houden.

Bestel de Falke TK4 sokken online. En bestel je voor minimaal €39,95? Dankzij de gratis verzending naar je adres hoef je daarvoor geen extra kosten te maken.

Falke wandelsokken en meer

SokkenDirect is niet alleen de aangewezen specialist voor wandelsokken. Je vindt in ons assortiment ook:

Maak eenvoudig uw bestelling compleet 

Bestel snel je wandelsokken of andere sportsokken bij SokkenDirect. Heb je de perfecte wandelsokken gevonden? Plaats ze in het winkelmandje en reken veilig en snel af via iDEAL of een van onze andere betaalmethodes. Je hoeft niet thuis te blijven om het pakketje in ontvangst te nemen, want binnen 2 werkdagen zijn de wandelsokken al op bezorgd tot op de deurmat.  Zijn er nog vragen? Dan mag je ons bellen via 033-2035119 of mailen naar [email protected].