Falke Family kniekous

De FALKE Family kniekous onderscheidt zich onder andere door een bijzonder huidvriendelijk en gemakkelijk te onderhouden katoen en ook door een ruime keuze aan kleuren. Dankzij de perfecte FALKE-pasvorm, de verstevigde belaste zones en het slijtvast materiaal zijn deze FALKE kniekousen de ideale sok voor elke dag.

Toont alle 4 resultaten

Kniekous FALKE Family

Met FALKE Family kniekous geniet u heel de dag van fijn comfort. Het zijn bijzonder duurzame sokken, dankzij het gebruik van gerecycled polyamide. Dat verstevigt de kniekousen op een aantal belangrijke punten, om slijtage zoveel mogelijk tegen te gaan. Het is op die manier het duurzame materiaal dat zorgt voor een langere levensduur, waardoor de FALKE Family kniekous eigenlijk dubbel winst opleveren.

FALKE gebruikt katoen vanuit een maatschappelijk verantwoorde missie om daar duurzaam mee om te gaan. Het katoen is bijvoorbeeld terug te leiden naar waar het is geproduceerd, om daarmee te laten zien dat er duurzame keuzes worden gemaakt.

 

Milieuvriendelijk en heerlijk comfortabel

De FALKE Family kniekous is er voor iedere dag. Het is een bijzonder milieuvriendelijke keuze, die ondertussen heerlijk comfortabel aanvoelt. Dus zoekt u naar kniekousen die het beste uit meerdere werelden combineren? De materialen zijn van de hoogste kwaliteit, en tegelijkertijd zoveel mogelijk gerecycled zijn, kijk dan ook bij onze andere FALKE kniekousen.

Uiteraard hebben de sokken van FALKE de Falke Perfect Fit. Dat betekent dat de pasvorm precies om de voet sluit. Het zijn heerlijk comfortabele sokken, die er daarmee voor zorgen dat u de FALKE Family waarschijnlijk het liefst iedere dag aantrekt.

 

FALKE Family kniekous kopen

Verder zijn de FALKE Family sokken voor dames op een aantal punten versterkt. Het gaat om de plekken van de sokken die het meest te verduren krijgen, en daardoor normaal gesproken het eerst zullen slijten. Daar heeft u met deze sokken veel minder last van, zodat ze lekker lang meegaan.

U kunt de FALKE Family kniekousen net als die van Hugo Boss of Tommy Hilfiger gewoon online bestellen, gewoon direct bij ons uit de eigen voorraad. Zo zorgen we ervoor dat u de sokken vervolgens vlot in huis heeft. En bestelt u voor minimaal €39,95? Dan zorgen we er met gratis verzending bovendien voor dat u daarvoor geen extra kosten maakt.