Falke Airport kniekous

De Falke Airport kniekous zit heerlijk comfortabel, dankzij de combinatie van licht merinowol met aangenaam zacht katoen. Het zijn maar twee van de fijne eigenschappen, omdat je ook kiest voor een verlengde band voor een plooivrije pasvorm en bijvoorbeeld de vlakke naad voor een drukvrij teenpunt. Ondertussen heb je de keuze uit allerlei kleuren, dus kun je de heren kniekousen van Falke eenvoudig combineren.

Toont alle 9 resultaten

Kniekous FALKE Airport

De FALKE Airport kniekous zit heerlijk comfortabel, dankzij de combinatie van licht merinowol met aangenaam zacht katoen. Het zijn maar twee van de fijne eigenschappen, omdat je ook kiest voor een verlengde band voor een plooivrije pasvorm en bijvoorbeeld de vlakke naad voor een drukvrij teenpunt. Ondertussen heb je de keuze uit allerlei kleuren, dus kun je de heren kniekousen van FALKE eenvoudig combineren.

FALKE gebruikt voor de Airport kniekousen voor heren een innovatieve combinatie van hoogwaardig merinowol met aangenaam zacht katoen. Het katoen is bijzonder huidvriendelijk, dus voorkomt eventuele irritaties. De merinowol is goed warmteregulerend en garandeert op die manier een aangename temperatuur voor jouw voeten, zowel in de zomer als in de winter.

 

Licht merinowol met aangenaam zacht katoen

De combinatie van licht merinowol met aangenaam zacht katoen levert het beste van twee werelden op. Je geniet van ultiem draagcomfort, terwijl je ondertussen kunt rekenen op fijne functionele eigenschappen. Veel mannen dragen de kniekousen graag thuis én naar het werk, dus de kans is groot dat dit meteen jouw nieuwe favorieten worden.

Verder is er voor de FALKE Airport kniekous gebruik gemaakt van een verlengde band voor een plooivrije pasvorm bij het been. Dit komt de uitstraling ten goede, en voorkomt dat je de sokken steeds omhoog moet trekken om plooien te voorkomen. Daarnaast zorgt de vlakke naad bij de tenen ervoor dat je daar geen druk, irritaties of zelfs pijntjes ervaart.

Natuurlijk kun je met de Airport kniekousen van FALKE voor heren rekenen op de perfecte pasvorm, zoals je die misschien ook wel kent van andere FALKE sokken. Ondertussen zorgen de versterkte belastingzones ervoor dat je de optimale ondersteuning krijgt, om je voeten iedere dag uitgebreid te verwennen.

 

FALKE Airport kniekous kopen

De kniekous van FALKE voor heren hebben we gewoon op voorraad, net als de sokken van onze andere merken. Dat betekent dat we daar meteen mee aan de slag kunnen, zodra jij jouw bestelling plaatst. We maken de verzending in orde, en dat doen we heel bewust in een brievenbusverpakking. Dat voorkomt namelijk dat jij het pakketje mogelijk mist, omdat je er niet voor thuis hoeft te blijven.

Bestel online eenvoudig de kniekousen die je zoekt, gewoon door aan te geven welke maat je nodig hebt. En door de kleur te kiezen, omdat je de keuze hebt uit meerdere varianten zoals zwart, grijs, bruin, blauw en meer opvallende kleuren. Je kunt jouw FALKE Airport kniekousen online kopen, waarna wij de verzending voor je in orde maken.