Falke RU4 Cool

De FALKE RU4 Cool is onze allrounder onder de hardloopsokken. De voering van deze hardloopsokken zijn van gemiddelde dikte en bieden goed schoencontact en beschermt tegelijkertijd tegen blaren door vermindering van drukplekken. Ingewerkte gedeeltes van mesh bij de wreef zorgen voor aangename verkoeling bij deze FALKE hardloopsokken. Ben je op zoek naar hardloopsokken met een snel vochttransport en die de perfecte pasvorm garanderen, zodat je op ieder moment prettig draagcomfort ervaart? Dan heb je met deze FALKE hardloopsokken de juiste sok gevonden.

 

 

Toont alle 7 resultaten

Hardloopsokken FALKE RU4 Cool 

De FALKE RU4 Cool hardloopsokken zijn speciaal ontworpen voor het hardlopen. Het zijn fijne hardloopsokken, onder andere dankzij het allround comfort en het goede gevoel met uw schoenen. Dit garandeert een fijne sok die niet zal glijden, maar die wel precies laat voelen hoe je afzet en waar er wellicht nog wat extra performance ligt. 

De FALKE hardloopsokken zijn speciaal ontworpen voor de wensen van de hardloper. Dat blijkt bijvoorbeeld uit de medium bescherming die er is aangebracht, onder andere tegen blaren. Daarnaast heeft FALKE een aantal koelende zone toegeveogd, onder andere vanuit de luchtkanalen die er zijn aangebracht. 

Met bescherming tegen blaren en luchtkanalen 

De RU4 Cool hardloopsokken van FALKE bieden een aantal belangrijke voordelen. Ze komen goed tot hun recht tijdens het sporten, met name tijdens het hardlopen. Je kunt daarbij denken aan de bescherming tegen blaren, net als de luchtkanalen die zorgen voor extra ventilatie. Op die manier zitten de sokken steeds lekker comfortabel en helpen ze de voeten koel te houden. 

Daarnaast kan je natuurlijk rekenen op de ideale pasvorm, zoals je die waarwschijnlijk wel kent van de andere sokken van het merk FALKE. Het is een van de kenmerken waar FALKE met onder andere deze hardloopsokken om bekend staat. De anatomische vorming van de FALKE RU4 Cool zorgt ervoor dat ze de voeten geweldig omsluiten en het juiste comfort bieden.   

FALKE RU4 Cool hardloopsokken kopen 

Wil je een paar FALKE RU4 Cool hardloopsokken kopen? Ze bieden de vertrouwde kwaliteit van een merk, dat weet wat ervoor nodig is om je comfortabel te laten lopen en sporten. Aan ieder detail is aandacht besteed, zodat er niets over het hoofd wordt gezien. En bestel je de sokken meteen online? Vanaf €39,95 profiteer je van gratis verzending. Op die manier zijn de FALKE hardloopsokken bovendien niet duur, terwijl je wel kunt rekenen op de best mogelijke kwaliteit. 

FALKE hardloopsokken en meer 

SokkenDirect is niet alleen de aangewezen specialist voor hardloopsokken. Je vindt in ons assortiment ook: 

Maak eenvoudig je bestelling compleet 

Bestel snel je hardloopsokken of andere sportsokken bij SokkenDirect. Wist je dat we ook damessokken en herensokken verkopen? Heb je de perfecte heren sokken gevonden? Plaats ze in het winkelmandje en reken ze snel af . Binnen 2 werkdagen is het pakket door de brievenbus bezorgd. Als er verder nog vragen zijn? Dan kan je ons bellen via 033-2035119 of mailen naar info@sokkendirect.nl.