Gegarandeerd door de brievenbus

Falke RU4 Cool

Falke RU4 zijn de ideale sokken om mee te gaan hardlopen. Beschikbaar in 2 kleuren. Mooi te dragen in sneakers en andere sportschoenen, waarbij de sokken tot halverwege de kuit komen. Met deze Falke hardloopsokken verbreekt u gegarandeerd uw records. U kunt online eenvoudig een keuze maken uit ons assortiment.

✓ Geleverd in de brievenbus
✓ Falke hardloopsokken gratis retourneren
✓ Gratis verzending vanaf € 30,-
✓ Binnen 2 dagen geleverd

Sorteren op
Alle filters
Kleur
Merk
Model
Type sok
Verpakking
Maten
Geslacht

6 items

Falke RU4 Cool sokken 

De Falke RU4 Cool hardloopsokken voor heren zijn speciaal ontworpen voor het hardlopen. Het zijn fijne sportsokken, bijvoorbeeld dankzij het allround comfort en het goede gevoel met uw schoenen. Dit garandeert een fijne sok die niet zal glijden, maar die wel precies laat voelen hoe u afzet en waar er wellicht nog wat extra performance ligt. 

De sokken zijn speciaal ontworpen voor de wensen van sporters. Dat blijkt bijvoorbeeld uit de medium bescherming die er is aangebracht, onder andere tegen blaren. Daarnaast is er sprake van een aantal koelende elementen, bijvoorbeeld vanuit de luchtkanalen die er zijn aangebracht. 

Met bescherming tegen blaren en luchtkanalen 

De RU4 Cool hardloopsokken van Falke bieden een aantal belangrijke voordelen. Ze komen goed tot hun recht tijdens het sporten, met name tijdens het hardlopen. U kunt daarbij denken aan de bescherming tegen blaren, net als de luchtkanalen die zorgen voor extra ventilatie. Op die manier zitten de sokken steeds lekker comfortabel en helpen ze de voeten koel te houden. 

Daarnaast kunt u natuurlijk rekenen op de ideale pasvorm, die anatomisch is bepaald. Het is een van de kenmerken waar Falke met onder andere deze sokken om bekend staat. De anatomische vorming van de Falke RU4 Cool zorgt ervoor dat ze de voeten geweldig omsluiten en het juiste comfort bieden.   

Falke RU4 Cool sokken kopen 

Wilt u een paar Falke RU4 Cool hardloopsokken kopen? Ze bieden de vertrouwde kwaliteit van een merk dat weet wat ervoor nodig is om u comfortabel te laten lopen en sporten. Aan ieder detail is aandacht besteed, zodat er niets over het hoofd wordt gezien. En bestelt u de sokken meteen online? Vanaf €30 profiteert u van gratis verzending. Op die manier zijn de Falke RU4 bovendien niet duur, terwijl u wel kunt rekenen op de best mogelijke kwaliteit. 

Falke hardloopsokken en meer 

Sokkendirect.nl is niet alleen de aangewezen specialist voor hardloopsokken. U vindt in ons assortiment ook: 

Maak eenvoudig uw bestelling compleet 

Bestel snel uw hardloopsokken bij Sokkendirect.nl. Heeft u de perfecte heren sokken gevonden? Plaats ze in het winkelmandje en reken veilig en snel af via iDEAL of een van onze andere betaalmethodes. U hoeft niet thuis te blijven om het pakketje in ontvangst te nemen, want binnen 2 werkdagen heeft u de sokken al op de mat liggen. Heeft u vragen? Dan mag u ons bellen via 033-2035119 of mailen naar [email protected]. 

© 2005-2022 2V E-Commerce, alle rechten voorbehouden | Powered by iClicks