Falke Happy 2-pack

Wat is een betere keuze dan een paar FALKE Happy sokken? Juist, een 2-pack van deze sokken. Met twee paar bespaar je eenvoudig op de kosten, terwijl je tegelijkertijd niets minder dan de beste kwaliteit ontvangt. Deze sokken zijn er speciaal voor happy people, dus eigenlijk voor iedereen die graag kiest voor kwaliteit. Dat komt onder andere terug in het gebruik van katoen van de hoogste kwaliteit.

Toont alle 13 resultaten

Sokken FALKE Happy 2-pack

Wat is een betere keuze dan een paar FALKE Happy sokken? Juist, een 2-pack van deze sokken. Met twee paar bespaar je eenvoudig op de kosten, terwijl je tegelijkertijd niets minder dan de beste kwaliteit ontvangt.

De sokken zijn er speciaal voor happy people, dus eigenlijk voor iedereen die graag kiest voor kwaliteit. Dat komt bijvoorbeeld terug in het gebruik van katoen van de hoogste kwaliteit. Dit is geschikt voor iedere dag, dankzij de fijne weving en matchen helemaal met de verschillende outfits die je waarschijnlijk graag draagt.

Ontzettend duurzaam

De FALKE Happy sokken voor iedere dag worden natuurlijk veel gedragen.  Daarom heeft het merk ervoor gekozen om de Falke Happy 2-pack sokken extra duurzaam te maken. Ze zijn beschikbaar in de normale variant en als sneakersokken. Ze gaan nog veel langer mee dan je waarschijnlijk zou verwachten. Er is gebruik gemaakt van supersterke materialen, die er samen voor zorgen dat de slijtage tot een minimum beperkt blijft. Tegelijkertijd zitten de sokken natuurlijk heel comfortabel.

Ten slotte zorgt Falke Perfect Fit ervoor dat de sokken als gegoten zitten, dit herken je waarschijnlijk van de andere FALKE sokken. Ze zijn beschikbaar in een verschillende maten, zodat je zeker weet dat de pasvorm goed is. Bovendien kan je online kiezen uit de verschillende kleuren die er beschikbaar zijn. Ontdek snel de verschillende kleuren, waarmee we je graag laten zien welke Happy sokken van FALKE er beschikbaar zijn.

FALKE Happy 2-pack sokken kopen

Bestel online de FALKE Happy 2-pack sokken. Het is een combinatie van katoen met polyamide en een beetje elastaan. Samen zorgen die materialen voor katoenen sokken die heerlijk zitten. En die je waarschijnlijk het liefst iedere dag aan zou doen.

Bestel de sokken online, bijvoorbeeld twee sets van het 2-pack om de sokken zo vaak mogelijk aan te kunnen trekken. En bestel je voor minimaal €39,95? De verzending van de FALKE Happy 2-pack sokken is dan helemaal gratis.

FALKE herensokken en meer

Sokkendirect is niet alleen de aangewezen specialist voor Happy sokken. Je vindt in ons assortiment ook:

Maak eenvoudig je bestelling compleet 

Bestel snel je FALKE sokken bij Sokkendirect, maar wist je dat we ook sokken van het merk Tommy Hilfiger verkopen? Heb je de perfecte sokken gevonden? Plaats ze in het winkelmandje en reken veilig en snel af via iDEAL of een van onze andere betaalmethodes. Je hoeft niet thuis te blijven om het pakketje in ontvangst te nemen, want binnen 2 werkdagen heb je de FALKE sokken al op de mat liggen. Heb je vragen? Dan mag je ons bellen via 033-2035119 of mailen naar [email protected].