Falke Cool 24/7

De Falke Cool 24/7 herensokken zorgen voor een heerlijk verkoelend effect. Dat maakt het model goed geschikt voor de warme dagen, waar je wilt voorkomen dat je voeten gaan zweten en bijvoorbeeld zullen gaan ruiken. Bovendien leidt het zweten van de voeten tot meer risico op blaren en andere problemen tijdens het wandelen of bij de dagelijkse bewegingen. 

Toont alle 9 resultaten

Herensokken FALKE Cool 24/7  

De FALKE Cool 24/7 herensokken zorgen voor een heerlijk verkoelend effect. Dat maakt het model goed geschikt voor de warme dagen, de dagen waarin je juist wilt voorkomen dat voeten gaan zweten en bijvoorbeeld zullen gaan ruiken. Bovendien leidt het zweten van de voeten tot meer risico op blaren en andere problemen tijdens het wandelen of bij de dagelijkse bewegingen. 

FALKE gaat dat tegen met deze herensokken die uw voeten met gemak 24 uur per dag koel kunnen houden. Het gaat vooral om de manier waarop de sokken omgaan met vocht. De vochtregulatie is van een zeer hoog niveau, om de voeten op die manier lekker droog en goed op temperatuur te houden.  

 

Actieve koeling in de zool 

De zool van deze FALKE herensokken is voorzien van actieve koeling. Op die manier worden de voeten van onderuit lekker koel gehouden, bijvoorbeeld als de temperaturen buiten op beginnen te lopen. Je merkt dat dan al snel in je schoenen, maar niet met een paar FALKE Cool 24/7 sokken aan je voeten. 

FALKE maakt gebruik van een fijne mesh-structuur, die zorgt voor een zachte en fijne ervaring van het gebruikte katoen. Hierdoor ervaar je verschillende fijne eigenschappen, die ervoor zorgt dat het sokken zijn waarop je het liefst iedere dag zou lopen.  

 

FALKE Cool 24/7 sokken kopen 

Wilt u een paar FALKE Cool 24/7 herensokken kopen? Wij hebben ze in ons assortiment, zowel in de maat die je zoekt als in een aantal verschillende uitvoeringen. Bekijk en vergelijk de sokken, om daar op je gemak een goede keuze uit te maken. Ontdek op die manier wat er allemaal beschikbaar is. 

En bestelt je online voor minimaal €39,95 aan deze of andere herensokken? Dankzij gratis verzending vanaf dat bedrag heeft u geen extra kosten en kunt u voordelig de FALKE Cool 24/7 sokken en de rest van ons assortiment in huis halen. 

 

FALKE herensokken en meer 

Sokkendirect.nl is niet alleen de aangewezen specialist voor heren sokken. Je vindt in ons assortiment ook: 

Maak eenvoudig je bestelling herensokken compleet 

Bestel snel je herensokken bij Sokkendirect. Heb je de perfecte herensokken, damessokken of sportsokken gevonden? Plaats ze in het winkelmandje en reken veilig en snel af via iDEAL of een van onze andere betaalmethodes. Je hoeft niet thuis te blijven om het pakketje in ontvangst te nemen, want binnen 2 werkdagen heb je de herensokken al op de mat liggen. Heeft u vragen? Dan mag u ons bellen via 033-2035119 of mailen naar [email protected].