Tommy Hilfiger Washington sokken donkerblauw

Beschikbaarheid: Op voorraad

€ 14,99

* Verplichte velden

samenstelling: 27% wol, 25% Polyamide, 20% kashmir, 2% Elastine

Details

Details

Tommy Hilfiger Washington Dark Navy

De Tommy Hilfiger Washington Dark Navy herensokken zijn goed van kwaliteit, hebben een mooie donkere kleur en bovendien een lange levensduur. Drie belangrijke redenen om deze mooie sokken te kopen, nog los van het feit dat ze zijn uitgevoerd met luxe kashmir. Dat komt het draagcomfort sterk ten goede, zodat u kunt rekenen op niets minder dan het beste.

De herensokken van Tommy Hilfiger zijn beschikbaar in Dark Navy, net als in een paar andere mooie kleuren. Op die manier combineert u eenvoudig meerdere sokken, waarmee u altijd een mooi paar voor handen heeft. Bij de outfit die u graag wilt dragen, zowel casual als zakelijk.

Luxe herensokken: 20% kashmir

Luxe herensokken van Tommy Hilfiger kopen? De Washington-sokken zijn uitgevoerd met luxe kashmir. Net als met 27% wol. Het grote voordeel daarvan is dat de sokken u aangenaam warm houden, zelfs als de temperaturen in de winter flink omlaag kunnen duiken. U hoeft zich geen zorgen meer te maken over koude voeten, omdat de sokken netjes hun werk doen. Alleen al om die reden zijn de Tommy Hilfiger Washington Dark Navy een goede keuze.

Herensokken van Tommy Hilfiger: diverse kleuren

In Dark Navy voor een mooie keuze onder een zakelijke of meer casual outfit. En in een aantal andere kleuren, zodat u die kunt combineren bij u in de kledingkast. Voor een mooie en stijlvolle outfit, waarmee u er eenvoudig voor zorgt dat u netjes voor de dag komt.

En wilt u de Tommy Hilfiger Washington Dark Navy herensokken online kopen? Het is voldoende om uw maat aan te geven. Wij gaan er vervolgens mee aan de slag en maken de verzending in orde.

Tommy Hilfiger herensokken kopen

We zorgen ervoor dat we de Tommy Hilfiger Washington Dark Navy herensokken naar uw adres verzenden. U kunt ze kopen zonder dat u daar de deur voor uit hoeft. En u hoeft er vervolgens niet voor thuis te blijven. In plaats daarvan maken we gebruik van een verpakking die gewoon door de brievenbus past. Wel zo gemakkelijk als u online herensokken van Tommy Hilfiger wilt kopen. 

Extra informatie

Extra informatie

Merk Tommy Hilfiger