Tommy Hilfiger Washington sokken zwart

Beschikbaarheid: Op voorraad

* Verplichte velden

Vanaf € 8,99 Normale prijs € 13,95
  • ✓ Gratis verzending vanaf € 30,-
  • ✓ Gegarandeerd door de brievenbus
  • ✓ Gratis retourneren binnen 14 dagen
samenstelling: 27% wol, 25% Polyamide, 20% kashmir, 2% Elastine
  • ✓ Gratis verzending vanaf € 30,-
  • ✓ Gegarandeerd door de brievenbus
  • ✓ Gratis retourneren binnen 14 dagen

Tommy Hilfiger Washington Black

De Tommy Hilfiger Washington Black herensokken combineren zeer hoge kwaliteit van de materialen met een fijne pasvorm. Sokken waarvan u nauwelijks doorheeft dat u ze draagt, terwijl ze voorkomen dat u koude voeten krijgt.

Een fijne keuze voor in de winter, dankzij het gebruik van 27% wol in de sokken. Dat komt de warmte die ze vasthouden sterk ten goede, zodat u het zelfs op de meest koude dagen niet koud zal krijgen. Bovendien is er in de sokken gebruik gemaakt van polyamide om ze verder te verstevigen. Zodat de herensokken van Tommy Hilfiger lang meegaan en u daar veel plezier van heeft.

Extra stevige herensokken: 25% polyamide

De Tommy Hilfiger Washington Black herensokken zijn versterkt met 25% polyamide. Dat zorgt ervoor dat de sokken extra stevig in elkaar zitten en langer meegaan dan u van veel andere merken gewend bent.

De sokken zijn een duurzame keuze, waar u meerdere seizoenen gebruik van kunt maken. U doet als het ware een investering in kwaliteit. Die bovendien warme voeten oplevert, dankzij het gebruik van wol in de sokken. En tenslotte zijn de sokken uitgevoerd in kashmir en elastine, twee luxe materialen die bijdragen aan een prettig draagcomfort.

Tommy Hilfiger herensokken: diverse kleuren

Bekijk de Tommy Hilfiger Washington Black herensokken, net als de paar andere kleuren die er beschikbaar zijn. Op die manier kiest u eenvoudig voor de sokken die u nodig heeft, aan de hand van de outfits die u graag wilt dragen. Bekijk de verschillende modellen, zodat u daar online op uw gemak een keuze uit kunt maken. Wij verzenden de sokken direct vanuit onze eigen voorraad, zodat u de herensokken van Tommy Hilfiger snel in huis heeft.

Herensokken van Tommy Hilfiger kopen

Een paar herensokken van Tommy Hilfiger kopen en benieuwd hoe dat werkt? U kunt online aangeven welke maat u nodig heeft van de Tommy Hilfiger Washington Black sokken. Wij gaan er vervolgens voor u mee aan de slag en maken de verzending in orde. De zending past gewoon door de brievenbus, waardoor het niet nodig is om daarvoor thuis te blijven.