Tommy Hilfiger Washington Beige Melange

Beschikbaarheid: Op voorraad

Normale prijs: € 13,95

Aanbieding € 7,99

* Verplichte velden

samenstelling: 27% wol, 25% Polyamide, 20% kashmir, 2% Elastine

Details

Details

Tommy Hilfiger Washington Grey Melange

De Tommy Hilfiger Washington Grey Melange herensokken hebben een mooie grijze kleur en laten zich daarmee goed combineren met diverse outfits. Zowel zakelijk als casual, het is een mooie mannelijke keuze.

Op basis van pure kwaliteit, bijvoorbeeld dankzij het gebruik van 27% wol. Dat zorgt ervoor dat u met de herensokken van Tommy Hilfiger kunt rekenen op een aangenaam draagcomfort. Goed van kwaliteit, waardoor u nauwelijks door zal hebben dat u de sokken draagt.

Perfecte pasvorm: 2% elastine

De wol in de Tommy Hilfiger Washington Grey Melange herensokken houdt u netjes warm, zelfs als het in de winter flink koud kan worden. Tegelijkertijd zijn de sokken gemaakt met 2% elastine. Het lijkt weinig, maar het is meer dan voldoende om de pasvorm werkelijk perfect te maken. Zodat de sokken netjes om uw voet sluiten en die aangenaam warm houden.

Verder kunt u in de sokken rekenen op het gebruik van polyamide om de sokken te verstevigen en op luxe kashmir dat bijdraagt aan het prettige draagcomfort in de sokken.

Tommy Hilfiger herensokken: casual en zakelijk

De Tommy Hilfiger Washington Grey Melange herensokken kunt u zowel zakelijk als casual dragen. U heeft de keuze uit verschillende outfits, niet in de laatste plaats dankzij het gebruik van de mooie grijze kleur. Het betekent dat u er flexibel mee om kunt gaan en er een paar sokken in de kast ligt waar u veel gebruik van kunt maken. En ondanks dat intensieve gebruik blijven de sokken lang goed van kwaliteit, zodat u zich ook daar geen zorgen over hoeft te maken. U kunt de sokken online kopen, waarna wij er voor u mee aan de slag gaan.

Herensokken van Tommy Hilfiger kopen

Online een paar herensokken van Tommy Hilfiger kopen? Geef bij de Tommy Hilfiger Washington Grey Melange sokken voor heren aan welke maat u nodig heeft. Wij gaan er mee aan de slag en gebruiken een verpakking voor de verzending die gewoon door de brievenbus kan. Zodat u er niet voor thuis hoeft te blijven. Eenvoudig nieuwe sokken kopen: gewoon online. 

Extra informatie

Extra informatie

Merk Tommy Hilfiger