Sale

Tommy Hilfiger Washington sokken Antraciet

Beschikbaarheid: Niet op voorraad

Normale prijs: € 13,95

Aanbieding € 7,99

samenstelling: 27% wol, 25% Polyamide, 20% kashmir, 2% Elastine

Details

Details

Tommy Hilfiger Washington Antraciet

De Tommy Hilfiger Washington Antraciet herensokken zijn van zeer hoge kwaliteit. Gemaakt met hoogwaardig wol, dat ervoor zorgt dat u in ieder geval geen koude voeten zal krijgen. Uiteraard heeft u de keuze uit verschillende kleuren en hoeft u online alleen uw maat maar in te voeren.

Wij gaan er dan graag voor u mee aan de slag, zodat u de sokken vlot in huis heeft. De herensokken zijn gemaakt met 27% wol. Gecombineerd met polyamide, elastine en kashmir. De verschillende materialen zorgen er samen voor dat u kunt rekenen op niets minder dan het beste.

Warme herensokken: 27% wol

Vooral de wol in de Tommy Hilfiger Washington Antraciet herensokken is van grote toegevoegde waarde. Dit zorgt ervoor dat de sokken uw voeten lekker warm kunnen houden. Bijvoorbeeld tijdens de wintermaanden, waarin het flink kan afkoelen.

U kunt de sokken combineren met zowel een casual outfit als een meer zakelijke keuze. Wat dat betreft kunt u er verschillende kanten mee op en is het de moeite waard een paar te bestellen voor in de kledingkast. Van sokken heeft u er nooit genoeg, al gaan deze herensokken van Tommy Hilfiger langer mee dan veel mannen denken.

Herensokken van Tommy Hilfiger: casual en zakelijk

De Tommy Hilfiger Washington Antraciet herensokken zijn zowel casual als zakelijk geschikt. Dat komt door de hoge kwaliteit van de materialen, net als door de kleur van de sokken. Mooi antraciet, waardoor ze niet teveel aandacht vragen. Terwijl de sokken aan de andere kant ook niet zwart zijn, zodat ze een mooi combinatie vormen.

Tommy Hilfiger herensokken kopen

U kunt online Tommy Hilfiger Washington Antraciet herensokken kopen, gewoon bij ons uit de eigen voorraad. Het is voldoende om online aan te geven welke maat u nodig heeft, dan gaan wij er voor u mee aan de slag. We maken bovendien gebruik van een verpakking die door de brievenbus past. Op die manier hoeft u er niet voor thuis te blijven. Eenvoudig online herensokken van Tommy Hilfiger kopen, zodat u die daarna vlot in huis heeft. 

Extra informatie

Extra informatie

Merk Tommy Hilfiger