Tommy Hilfiger True America 2-pack sokken Jeans

Beschikbaarheid: Niet op voorraad

Normale prijs: € 13,99

Aanbieding € 12,59

samenstelling: 85% katoen, 13% polyamide, 2% Elastine

Details

Details

Tommy Hilfiger True America 2-pack Jeans

Het Tommy Hilfiger True America 2-pack Jeans heeft een mooie donkere blauwe kleur. De kleur van jeans, goed te combineren met een spijkerbroek. Voor een rustige uitstraling, op basis van pure kwaliteit. Een van de mooie kleuren uit de collectie, gemaakt van de hoogst mogelijke kwaliteit.

Dankzij het gebruik van 85% katoen, bijvoorbeeld in combinatie met polyamide. Dat draagt bij aan de stevigheid van de sokken, zodat u daar een lange tijd gebruik van kunt maken. En in combinatie met elastine, dat ervoor zorgt dat u kunt rekenen op de perfecte pasvorm.

Extra stevig dankzij polyamide

Het gebruik van polyamide in het Tommy Hilfiger True America 2-pack Jeans zorgt ervoor dat de sokken extra stevig in elkaar zitten. Bijvoorbeeld bij de hak, waar normaal gesproken gemakkelijk sprake kan zijn van slijtage. Dankzij de versteviging en het gebruik van hoogwaardig katoen zal het aan de materialen in ieder geval niet liggen.

Tommy Hilfiger herensokken: in diverse kleuren

De Tommy Hilfiger herensokken zijn er in meerdere kleuren. Zoals in het blauw van spijkerbroeken, net als in het zwart of grijs. Bekijk het Tommy Hilfiger True America 2-pack Jeans en combineer die sokken met de rest van onze uitgebreide collectie. Of doe daarmee inspiratie op, zodat u daar online op uw gemak een keuze uit kunt maken. U hoeft slechts de juiste maat te selecteren, zodat wij ermee aan de slag kunnen. We maken de verzending naar uw adres in orde en zorgen ervoor dat u de sokken snel in huis heeft.

Herensokken van Tommy Hilfiger kopen

U kunt online de herensokken van Tommy Hilfiger kopen, zonder dat u daar de deur voor uit hoeft. Dat geldt voor het Tommy Hilfiger True America 2-pack Jeans, net als voor de andere sokken bij ons uit de collectie. Direct uit onze eigen voorraad en gewoon in een verpakking die door de brievenbus kan. Dat betekent dat u er zelfs niet voor thuis hoeft te blijven. Nieuwe sokken nodig? Bestel online de herensokken van dit mooie merk, beschikbaar in jouw maat en in diverse kleuren. 

Extra informatie

Extra informatie

merk Tommy Hilfiger