Sale

Tommy Hilfiger True America 2-pack black Maat 39-42

Beschikbaarheid: Niet op voorraad

Normale prijs: € 13,99

Aanbieding € 7,99

samenstelling: 85% katoen, 13% polyamide, 2% Elastine

Details

Details

Tommy Hilfiger True America 2-pack black

Het Tommy Hilfiger True America 2-pack black heeft een mooie diepe zwarte kleur. Goed geschikt om casual te dragen, net als onder een zakelijke outfit. Twee paar sokken die de aandacht niet trekken, maar er ondertussen wel voor zorgen dat u kunt rekenen op een prettig draagcomfort.

De ideale combinatie, in een 2-pack dat u goedkoop kunt bestellen. Eenvoudig online, zonder dat u daar de deur voor uit hoeft. De herensokken van Tommy Hilfiger zijn gemaakt van katoen, bijvoorbeeld in combinatie met polyamide. Dat zorgt voor extra stevigheid, terwijl de elastine ervoor zorgt dat de pasvorm fijn is.

Extra stevig dankzij polyamide

De herensokken van Tommy Hilfiger zijn extra stevig uitgevoerd, door gebruik te maken van polyamide. Met name bij de hak en andere kwetsbare punten. Dat betekent dat de sokken lang mee gaan, zodat u daar extra veel plezier van zal hebben.

Kies met het Tommy Hilfiger True America 2-pack black voor een kwalitatief uitstekend paar sokken. Sterker nog, voor twee paar sokken waar u lang gebruik van kunt maken.

Herensokken van Tommy Hilfiger: casual en zakelijk

In zowel een zakelijke als een meer casual omgeving, u kunt er verschillende kanten mee op. Wat dat betreft maakt u met het paar herensokken een uitstekende keuze. Tommy Hilfiger staat voor hoge kwaliteit, terwijl de sokken toch goed betaalbaar zijn. Dankzij het voordelige Tommy Hilfiger True America 2-pack black, zoals die ook in de andere beschikbaar is. Bekijk ze online en maak uw keuze, dan gaan wij er voor u mee aan de slag.

Tommy Hilfiger herensokken kopen

Een paar Tommy Hilfiger herensokken kopen? Bekijk het Tommy Hilfiger True America 2-pack black en de andere modellen en kleuren die er beschikbaar zijn. We maken daarvoor gebruik van een verpakking die gewoon door de brievenbus kan. En we leveren de sokken uit eigen voorraad, waardoor u die snel in huis heeft. Zonder dat u er thuis op hoeft te wachten. Wel zo gemakkelijk, zodat u binnenkort een paar mooie nieuwe sokken kunt dragen. 

Extra informatie

Extra informatie

Merk Tommy Hilfiger