Tommy Hilfiger True America 2-pack antraciet

Beschikbaarheid: Op voorraad

€ 13,99

* Verplichte velden

samenstelling: 85% katoen, 13% polyamide, 2% Elastine

Details

Details

Tommy Hilfiger True America 2-pack antraciet

Het Tommy Hilfiger True America 2-pack antraciet combineert een paar mooie sokken voor heren. Gemaakt van 85% katoen, waarmee u kiest voor de hoogst mogelijke kwaliteit. Voor een fijn draagcomfort, in combinatie met een aangename vochtregulatie.

Verder hebben de sokken de perfecte pasvorm, dankzij het gebruik van elastine. De sokken sluiten netjes om de voet en zijn zowel zakelijk als casual een mooie keuze. Tommy Hilfiger herensokken van goede kwaliteit, dankzij het 2-pack toch goedkoop beschikbaar.

Herensokken met 85% katoen

Het Tommy Hilfiger True America 2-pack antraciet combineert een aantal hoogwaardige materialen. Het gaat in eerste instantie om 85% katoen. Katoen van goede kwaliteit, voor een aangenaam draagcomfort. Bovendien gaan de sokken lang mee, niet in de laatste plaats dankzij de toevoeging van 13% polyamide.

Tommy Hilfiger sokken: perfecte pasvorm

Het Tommy Hilfiger True America 2-pack antraciet heeft de perfecte pasvorm, dankzij het gebruik van elastine in combinatie met de andere materialen. Dat zorgt ervoor dat de sokken heel aangenaam zitten. Zowel in de zomer als in de winter en de andere seizoen. Niet te warm en niet te koud, dankzij de goede regulerende eigenschappen.

Het is op die manier een heel prettig paar herensokken van Tommy Hilfiger. En in het 2-pack extra voordelig beschikbaar, zodat u er geen hoge prijs voor hoeft te betalen. Eenvoudig online te kopen, zodat u er ook de deur niet voor uit hoeft.

Herensokken van Tommy Hilfiger kopen

Sterker nog, u kunt het Tommy Hilfiger True America 2-pack antraciet online kopen en u hoeft er vervolgens niet eens voor thuis te blijven. We verzenden de herensokken van Tommy Hilfiger in een verpakking die gewoon door de brievenbus kan. Dat betekent dat de sokken klaarliggen op de mat of in de brievenbus. Toe aan een paar nieuwe herensokken? Bestel ze meteen online of bekijk ook de andere modellen die er beschikbaar zijn. In andere kleuren of op basis van een heel ander model, wij zijn uw online specialist in Tommy Hilfiger herensokken. 

Extra informatie

Extra informatie

merk Tommy Hilfiger