Tommy Hilfiger Small Stripe 2-pack grijs

Beschikbaarheid: Niet op voorraad

Normale prijs: € 12,99

Aanbieding € 11,69

De Tommy Hilfiger Small Stripe Grijs zijn klassieke en stijlvolle herensokken. De gebruikte materialen en de gebruikte kleurstellingen maken dat deze herensokken uit de Small Stripe serie zowel goed passen bij zakelijke kleding maar ook uitstekend casual gedragen kunnen worden! De samenstelling van de gebruikte materialen maken dat deze Tommy Hilfiger sokken aangenaam aanvoelen maar ook een uitstekende pasvorm hebben. Deze Tommy Hilfiger sokken worden verkocht per twee paar waardoor u toch voordelig herensokken van een topmerk in huis kunt halen! Het duo pack bestaat uit 1 paar effen grijze sokken en 1 paar grijze sokken met een smalle streep. samenstelling: 75% katoen, 23% polyamide, 2% Elastine

uitgebreide informatie

Details

Details

 

Tommy Hilfiger Small stripe 2-pack Grijs

Het Tommy Hilfiger Small stripe 2-pack Grijs zorgt voor twee paar stijlvolle herensokken, die u zowel onder zakelijke als casual kleding kunt dragen. Zoekt u naar een paar herensokken waar u veilig gebruik van kunt maken, zodat u zeker kunt zijn van een elegante verschijning? De sokken zorgen met hun hoogwaardige materialen voor een grote mate van comfort, terwijl u het 2-pack herensokken van Tommy Hilfiger bovendien heel voordelig online kunt bestellen. U heeft bij ons daarnaast de keuze uit een aantal verschillende andere kleuren.

Stijlvolle grijze sokken van Tommy Hilfiger

De Tommy Hilfiger Small stripe herensokken in Grijs hebben een stijlvolle en elegante uitstraling, die bovendien geheel tijdloos is. Dit betekent dat u hiermee een veilige keuze maakt, het is wat dat betreft niet vreemd dat veel mannen graag gebruik maken van de grijze Tommy Hilfiger Small stripe herensokken. De bekende streep op de sokken komen we tegen in veel meer kleding van Tommy Hilfiger en zorgt voor een speelse onderbreking van de effen kleuren. Aan de andere kant vraagt het motief nergens om teveel aandacht en zorgt het voor een rustige uitstraling.

Voordelige Tommy Hilfiger Small stripe herensokken

U kunt de Tommy Hilfiger Small stripe herensokken dankzij het 2-pack op een heel voordelige wijze bestellen. U betaalt een scherpe prijs voor de sokken, waarvoor u 2 paar ontvangt. Uiteraard kunt u rekenen op de best mogelijke materialen, bestaande uit katoen, polyamide en elastine. Katoen is goed voor 75% van het product, wat enorm bijdraagt aan het comfort op de huid. 23% polyamide zorgt voor een stevige sok met een grote mate van duurzaamheid, dankzij de 2% elastine is er tenslotte sprake van een goede pasvorm en een gemakkelijke instap in de sok.

Online Tommy Hilfiger Small stripe 2-pack bestellen

Wilt u de Tommy Hilfiger Small stripe herensokken bestellen, in een voordelig 2-pack zodat u daarvoor een scherpe prijs betaalt? U kunt de sokken eenvoudig online bestellen, u hoeft daar de deur niet voor uit. U kunt online uw gewenste maat en het gewenste aantal doorgeven, wij gaan vervolgens direct met uw bestelling aan de slag. Wij zorgen ervoor dat u de herensokken van Tommy Hilfiger Small stripe zo snel mogelijk in huis heeft, zodat u deze kunt dragen onder uw diverse outfits.

Extra informatie

Extra informatie

Merk Tommy Hilfiger