Tommy Hilfiger Rugby 2-pack Antraciet

Beschikbaarheid: Niet op voorraad

€ 12,99
De Tommy Hilfiger Stripe Antraciet zijn klassieke en stijlvolle herensokken. De gebruikte materialen en de gebruikte kleurstellingen maken dat deze herensokken uit de Stripe serie zowel goed passen bij zakelijke kleding maar ook uitstekend casual gedragen kunnen worden! De samenstelling van de gebruikte materialen maken dat deze Tommy Hilfiger sokken aangenaam aanvoelen maar ook een uitstekende pasvorm hebben. Deze Tommy Hilfiger sokken worden verkocht per twee paar waardoor u toch voordelig herensokken van een topmerk in huis kunt halen! Het duo pack bestaat uit 1 paar effen Antraciet sokken en 1 paar Antraciet sokken met een brede streep.

samenstelling: 75% katoen, 23% polyamide, 2% Elastine

uitgebreide informatie

Details

Details

 

Tommy Hilfiger Stripe 2-pack Antraciet

Het Tommy Hilfiger Stripe 2-pack herensokken zorgt voor een elegante en stijlvolle verschijning, onder zowel een casual als zakelijke outfit. Dankzij het tijdloze design van zowel de gestreepte als de effen sokken kunt u er langere tijd gebruik van maken en passen de Tommy Hilfiger Stripe herensokken bij iedere outfit. Het 2-pack sokken zorgt voor voordelige Tommy Hilfiger Stripe herensokken, terwijl u aan de andere kant kunt rekenen op de hoogwaardige kwaliteit van de verschillende materialen. Het gaat in dit geval om katoen, polyamide en elastine.

Stijlvolle antraciete sokken

De Tommy Hilfiger Stripe herensokken zorgen voor een stijlvolle verschijning, tijdens tal van verschillende gelegenheden. De gestreepte sokken hebben het motief dat we tevens kennen van andere kleding van Tommy Hilfiger, de effen sokken hebben een meer rustige uitstraling. Uiteraard kunt u meerdere 2-packs herensokken van Tommy Hilfiger Stripe bestellen, tevens in de andere kleuren die er beschikbaar zijn. Op die manier kunt u variëren met de kleuren, of zorgen voor de optimale aansluiting op de rest van uw outfit. U kunt de Tommy Hilfiger Stripe herensokken eenvoudig online bestellen, wij zorgen ervoor dat u de sokken snel in huis heeft.

Hoogwaardige sokken in 2-pack

U maakt met het Tommy Hilfiger Stripe 2-pack gebruik van hoogwaardige herensokken, gemaakt van bijzondere materialen. Het gaat om 75% katoen, in combinatie met 23% polyamide. De combinatie hiervan zorgt voor een uitgebreid comfort voor uw voeten in uw schoenen, naast een belangrijke versteviging die de duurzaamheid sterk ten goede komt. De 2% elastine zorgt er tenslotte voor dat u kunt rekenen op de perfecte pasvorm in de sokken, waardoor deze goed om uw voet sluiten. De hoogwaardige sokken van Tommy Hilfiger Stripe zijn beschikbaar in diverse (schoen)maten, zodat u eenvoudig uw eigen maat kunt selecteren en bestellen.

Online Tommy Hilfiger Stripe sokken bestellen

U kunt de Tommy Hilfiger Stripe herensokken eenvoudig online bestellen, wij zorgen voor een vlotte bezorging van het 2-pack in Antraciet op uw adres. Dat betekent dat u er zelf de deur niet voor uit hoeft, desgewenst kunt u uw bestelling uiteraard uitbreiden met andere kleuren of andere sokken. Op die manier zorgt u voor voldoende voorraad aan sokken, die u tijdens verschillende gelegenheden zonder problemen kunt dragen. Wilt u de Tommy Hilfiger Stripe herensokken online bestellen? U doet dit eenvoudig online, wij zorgen ervoor dat u de sokken zo spoedig mogelijk in huis heeft.

Extra informatie

Extra informatie

merk Tommy Hilfiger