Tommy Hilfiger Sport

Perfecte sok voor voetbal, hardlopen of andere sporten: de Tommy Hilfiger Sport is speciaal ontwikkeld voor intensieve sporten. De sok is gemaakt van 85% katoen, waardoor de sok heerlijk koel draagt en goed ventileert. Bestel Tommy Hilfiger sportsokken vandaag, dan worden ze binnen 2 dagen via uw brievenbus geleverd. Ideaal, want hierdoor hoeft u niet thuis te blijven om de bestelling in ontvangst te nemen.

Gratis Tommy Hilfiger sokken retourneren Gratis verzending vanaf 25,- Binnen 2 dagen geleverd Gegarandeerd door brievenbus

2 artikel(en)

per pagina

2 artikel(en)

per pagina

Tommy Hilfiger sportsokken

Sportsokken van Tommy Hilfiger ventileren perfect en hebben een goede grip, waardoor ze goed te gebruiken zijn bij sportactiviteiten. Na je schoenen zijn goede sportsokken het meest cruciaal voor een goede workout. Daarom is het goed om bij de aanschaf van sokken aandacht te besteden aan de stofmix en kwaliteit van de sokken. Een mix van verschillende stoffen zijn vaak ideaal, omdat hierbij de beste eigenschappen van deze stoffen zijn gecombineerd. Daardoor heeft de sok een ideale pasvorm en krijgt u geen last van zweetvoeten. Tommy Hilfiger sportsokken zijn beschikbaar in maat 39 t/m 46.

06-22770206   info@sokkendirect.nl