Tommy Hilfiger Rugby sokken

Tommy Hilfiger Rugby

5 artikel(en)

per pagina

5 artikel(en)

per pagina

Stoere Rugby sokken van Tommy Hilfiger met breed streeppatroon

Rugby sokken van Tommy Hilfiger combineren de beste kwaliteit materialen met een stoere uitstraling, dankzij de brede strepen in diverse kleuren. De 2-packs Tommy Hilfiger sokken maken het bovendien eenvoudig om die voordelig online te kopen, u hoeft er de deur niet voor uit. Benieuwd naar de materialen en de kleuren waarin deze stoere Rugby sokken van Tommy Hilfiger beschikbaar zijn? We zetten het voor u op een rij.

Hoogwaardig katoen met polyamide en elastine

Tommy Hilfiger Rugby sokken zijn gemaakt van voornamelijk hoogwaardig katoen, dat is het meest belangrijke materiaal in de sokken. Uiteraard is het katoen zeer goed van kwaliteit en draagt dit bij aan een fijn comfort van de sokken. Het katoen is goed voor 75% van de sokken, daarnaast is er sprake van 23% polyamide. De polyamide in deze sokken zorgt voor een belangrijke mate van versteviging, de Tommy Hilfiger sokken krijgen hierdoor een zeer duurzaam karakter. Daarnaast is er nog sprake van 2% elastine in de sokken. Dit zorgt er in de Rugby sokken van Tommy Hilfiger voor dat u de sokken gemakkelijk aan kunt trekken en deze als het ware om uw voeten sluiten. Ze hebben de perfecte pasvorm en zijn verkrijgbaar in verschillende maten, waar u online een keuze uit kunt maken.

Verkrijgbaar in verschillende kleuren

Bovendien zijn de Tommy Hilfiger Rugby sokken verkrijgbaar in een aantal verschillende kleuren. De 2-packs met sokken bestaan steeds uit een effen paar en een paar met brede horizontale strepen. Qua kleuren kunt u denken aan antraciet, dark navy, mid summer, grijs of bijvoorbeeld jeans. Er zijn meerdere kleuren beschikbaar, zodat u de Tommy Hilfiger uitstekend af kunt stemmen op de rest van uw outfit. Alle sokken zijn van hoge kwaliteit, net als de andere Tommy Hilfiger sokken uit ons assortiment.

Tommy Hilfiger Rugby sokken kopen

Tommy Hilfiger Rugby sokken kopen? U kunt ze eenvoudig online bestellen, u hoeft er de deur niet voor uit. Het is in plaats daarvan voldoende om online aan te geven welke maat u wenst te ontvangen. U kunt de sokken gratis retourneren, vanaf € 30.- aan bestelwaarde sturen we u die bovendien gratis toe. Bestelt u de Tommy Hilfiger Rugby sokken direct online? We zorgen voor bezorging binnen 2 werkdagen, gewoon bij u door de brievenbus.