Tommy Hilfiger Sneakersokken

Tommy Hilfiger sneakersokken staan perfect bij een paar hippe sneakers. Beschikbaar in dark navy, grijs, jeans, wit en zwart voor de ideale match met de sportieve schoenen die je op dat moment draagt. Bestel online uw sneakersokken en profiteer vanaf € 30 van gratis verzending door de brievenbus.

  • ✓ Geleverd in de brievenbus
  • ✓ Sneakersokken gratis retourneren
  • ✓ Gratis verzending vanaf € 30,-
  • ✓ Binnen 2 dagen geleverd
Logo Tommy Hilfiger

6 artikel(en)

per pagina

6 artikel(en)

per pagina

Sneakersokken van Tommy Hilfiger

Een paar sneakersokken van Tommy Hilfiger kopen? Een stijlvolle, comfortabele en kwalitatief uitstekende keuze voor een goedkoop 2-pack, dat wij netjes voor u op voorraad hebben. Bestel online uw Tommy Hilfiger sneakersokken en profiteer vanaf €30.- van gratis verzending door de brievenbus.

 

Draagt u graag sneakers en zoekt u daarvoor naar de Tommy Hilfiger Sneaker sokken? U kunt de sokken van Tommy Hilfiger online bestellen, dankzij ons uitgebreide assortiment heeft u de keuze uit diverse kleuren en maten. De Tommy Hilfiger Sneaker sokken zijn beschikbaar in zwart, grijs, jeans, wit en dark navy, zodat u deze uitstekend af kunt stemmen op de outfit die u graag wilt dragen. De 2-packs met sokken zorgen er bovendien voor dat u online een scherpe prijs betaalt voor de Tommy Hilfiger Sneaker sokken van topkwaliteit.

 

Extra lage sokken van Tommy Hilfiger

De Tommy Hilfiger Sneaker sokken zijn extra laag uitgevoerd, veel lager dan de reguliere modellen en verschillende andere uitvoeringen. Dankzij de lage uitvoering kunt u de sokken zonder problemen in uw sneakers dragen, de sokken komen daar niet of nauwelijks bovenuit. Het zorgt voor een moderne en sportieve uitstraling, zonder dat de sokken inleveren aan kwaliteit of comfort. De Tommy Hilfiger Sneaker sokken passen wat dat betreft uitstekend bij een moderne lifestyle.

 

De beste materialen voor de beste sokken

Uiteraard zijn de Tommy Hilfiger Sneaker gemaakt van de beste materialen. U kunt rekenen op 79% katoen, meer dan in veel van de andere modellen. Dit zorgt voor een extra prettig draagcomfort, in combinatie met een goede vochtregulering. Wilt u graag met de sokken van Tommy Hilfiger sporten? Ze zijn daarvoor beter geschikt dan de reguliere modellen. Daarnaast zijn de sokken gemaakt van 20% polyamide en 1% elastine. Dit laatste zorgt ervoor dat de sokken netjes om uw voet sluiten, de polyamide draagt bij aan de duurzaamheid van de Tommy Hilfiger Sneaker sokken. De materialen zorgen er samen voor dat u kunt rekenen op een fijn comfort en een lange levensduur.

 

Online Tommy Hilfiger Sneaker sokken kopen

U kunt online Tommy Hilfiger Sneaker kopen, u hoeft daar de deur niet voor uit. U heeft de keuze uit verschillende kleuren, uiteraard beschikbaar in uw specifieke maat. Bekijk de verschillende opties en mogelijkheden, wij gaan vervolgens direct aan de slag met uw bestelling. We zorgen binnen 2 werkdagen voor de bezorging van de sokken, gewoon bij u door de brievenbus. Dat betekent dat u de Tommy Hilfiger Sneaker sokken vlot in huis heeft, in de kleur en maat zoals u die heeft opgegeven.