Tommy Hilfiger Quarter sokken

Tommy Hilfiger quarter sokken zijn goed geschikt onder een paar enkellaarzen om ze onzichtbaar te dragen, net als zichtbaar onder een paar lage schoenen. Mooie sokken, beschikbaar in wit, grijs, jeans en in zwart. Subtiel voorzien van het herkenbare logo en gemaakt van de hoogste kwaliteit materialen. Fijne sokken om dagelijks te dragen, zowel zakelijk als casual goed geschikt.

  • ✓ Geleverd in de brievenbus
  • ✓ Quartersokken gratis retourneren
  • ✓ Gratis verzending vanaf € 30,-
  • ✓ Binnen 2 dagen geleverd
Logo Tommy Hilfiger

4 artikel(en)

per pagina

4 artikel(en)

per pagina

Tommy Hilfiger Quarter sokken 

Bekijk de Tommy Hilfiger quarter sokken met een versteviging van polyamide. Extra elastisch en met een fijne pasvorm om de voeten, waardoor u nauwelijks merkt dat u de sokken draagt. Eenvoudig online te bestellen, direct bij ons uit de eigen voorraad. Bestel de Tommy Hilfiger quarter sokken in een voordelig 2-pack, met gratis verzending vanaf €30.- Gewoon door de brievenbus, dus u hoeft er niet voor thuis te blijven.

Tommy Hilfiger Quarter kopen? De sokken zijn uitstekend geschikt onder een casual outfit, net als wanneer u meer sportief voor de dag wenst te komen. De sokken zijn net wat hoger dan enkelsokken, maar komen aan de andere kant niet te ver boven uw schoenen uit. Uiteraard zijn er online voordelige 2-packs met Tommy Hilfiger Quarter sokken beschikbaar, zodat u daarvoor bovendien een scherpe prijs betaalt.

Tommy Hilfiger sokken van katoen, polyamide en elastine

De Tommy Hilfiger Quarter zijn gemaakt van de beste materialen, zoals we dat gewend zijn van dit merk. Het gaat in eerste instantie om 75% katoen. Het katoen is van zeer goede kwaliteit, draagt bij aan het draagcomfort en zorgt er bijvoorbeeld voor dat (transpiratie)vocht netjes wordt afgevoerd. Bovendien kunt u met de Tommy Hilfiger Quarter rekenen op polyamide en elastine. De materialen zorgen er samen voor dat u kunt rekenen op een duurzaam paar sokken dat lang meegaat, dat bovendien een uitstekende pasvorm heeft. De sokken sluiten netjes om uw voeten, ondanks dat ze lager zijn dan de reguliere sokken van Tommy Hilfiger.

Sokken in diverse kleuren

Uiteraard zijn de Quarter sokken van Tommy Hilfiger beschikbaar in een aantal verschillende kleuren. Bent u op zoek naar Tommy Hilfiger Quarter in het wit, in grijs, jeans of in zwart? De verschillende kleuren van de Tommy Hilfiger sokken zorgen ervoor dat u deze uitstekend kunt combineren met verschillende outfits. Op de enkel staat subtiel het Tommy Hilfiger logo, waarmee de kwaliteit van de sokken er ook aan de buitenkant vanaf te zien valt.

Online Tommy Hilfiger Quarter sokken kopen

Online Tommy Hilfiger Quarter kopen? U hoeft er de deur niet voor uit, het is in plaats daarvan voldoende om online aan te geven welke maat u wilt bestellen en in welke kleur u de sokken wilt ontvangen. Uiteraard kunt u de Tommy Hilfiger sokken thuis op uw gemak passen. Toch niet naar wens of een andere maat nodig? U kunt de sokken gewoon gratis retourneren. Vanaf €30.- aan bestelwaarde kunt u rekenen op gratis verzending, wij zorgen ervoor dat u de Tommy Hilfiger Quarter sokken binnen 2 werkdagen in huis heeft.