Tommy Hilfiger Quarter 2-pack jeans

Beschikbaarheid: Op voorraad

€ 9,99

* Verplichte velden

De Tommy Hilfiger Quarter Jeans zijn naadloze sokken die iets langer zijn dan de standaard enkelsokken. Deze Tommy Hilfiger sokken kunnen uitstekend voor diverse sportieve doeleinden gebruikt worden maar kunnen uiteraard ook casual gedragen worden! De samenstelling van de gebruikte materialen maken dat deze Tommy Hilfiger sokken aangenaam aanvoelen maar ook een uitstekende pasvorm hebben. Deze Tommy Hilfiger sokken worden verkocht per twee paar waardoor u toch voordelig herensokken van een topmerk in huis kunt halen! samenstelling: 75% katoen, 23% polyamide, 2% Elastine uitgebreide informatie

Details

Details

 

Tommy Hilfiger Quarter 2-pack Jeans

De Tommy Hilfiger Quarter herensokken kenmerken zich door een tijdloze vormgeving, in combinatie met een zeer fijne pasvorm en een grote mate van comfort. Dit zorgt ervoor dat u de sokken onder andere goed tijdens het sporten kunt dragen. Wilt u langere tijd op uw schoenen lopen en zorgen voor een comfortabel paar sokken? Dan vormt het Tommy Hilfiger Quarter 2-pack Jeans een uitstekende keuze. Bovendien zorgt u voor de unieke kleur van jeans voor sokken, zodat u hiermee op een stijlvolle wijze voor de dag kunt komen.

Blauwe kleur van jeans

Het Tommy Hilfiger Quarter 2-pack Jeans zorgt voor sokken in de kleur van jeans, waardoor u kunt zorgen voor een mooie aanvulling op de rest van uw outfit. De sokken zijn gemaakt van hoogwaardige materialen, met een bovengemiddelde nadruk op katoen. Uiteraard kunt u daarnaast een keuze maken voor de Tommy Hilfiger Quarter herensokken in andere kleuren, of sokken met een andere hoogte. De Quarter sokken zijn bijvoorbeeld hoger dan de bekende sneakersokken, met de hoogte van enkelsokken. Aan de andere kant zijn de Tommy Hilfiger Quarter herensokken wat lager dan de traditionele sokken, waardoor u zelf bepaalt waar u gebruik van wenst te maken.

Meer katoen dan gebruikelijk

Tommy Hilfiger gebruikt voor de Quarter sokken meer katoen dan gebruikelijk, het gaat om 79%. Dit zorgt voor een aanvullend comfort rondom de voet, waardoor u zonder problemen langere tijd op de sokken kunt lopen. Daarnaast maakt u gebruik van 20% polyamide. Dit materiaal zorgt voor een belangrijke versteviging van de sokken, waardoor u kunt rekenen op de maximale duurzaamheid. Tenslotte maakt u met de Tommy Hilfiger Quarter herensokken gebruik van 1% elastine, wat bijdraagt aan de perfecte pasvorm van de sokken.

Online Tommy Hilfiger Quarter herensokken bestellen

U kunt de Tommy Hilfiger Quarter herensokken eenvoudig online bestellen, zodat u die vlot in huis kunt halen. Het online aanbod bestaat uit verschillende kleuren, van het 2-Pack Jeans tot aan zwart en bijvoorbeeld wit. Bent u op zoek naar een paar sokken dat net boven uw schoen uitkomt, of geschikt is voor hogere sokken? In de beide gevallen vormt het Tommy Hilfiger Quarter 2-Pack Jeans een goede keuze. U kunt de herensokken online bestellen, wij zorgen voor een vlotte verwerking en een snelle bezorging bij u thuis.

Extra informatie

Extra informatie

Merk Tommy Hilfiger