Sale

Tommy Hilfiger sokken Madison Kensington Brown Maat 43-44

Beschikbaarheid: Niet op voorraad

Normale prijs: € 9,99

Aanbieding € 5,99

samenstelling: 98% katoen, 2% Elastine

Details

Details

Tommy Hilfiger Madison Kensington Brown

De Tommy Hilfiger Madison Kensington Brown sokken zijn goed van kwaliteit dankzij het gebruik van 2% elastine en 98% katoen van de beste soort. Bovendien kunt u rekenen op een mooi stijlvol ontwerp, dankzij de donkere effen kleur in combinatie met het kleine merk aan de zijkant.

De sokken zijn goed van kwaliteit en zitten heerlijk. Bovendien gaan de Tommy Hilfiger Madison Kensington Brown sokken een lange tijd mee, zodat u daar meerdere seizoenen gebruik van kunt maken. Bekijk deze en de andere Tommy Hilfiger sokken, zodat u zelf inspiratie op kunt doen of u eenvoudig een bestelling met basics bij elkaar kunt verzamelen.

Hoogwaardige sokken voor heren

De Tommy Hilfiger Madison Kensington Brown sokken zijn goed van kwaliteit. Het zijn hoogwaardige sokken, dankzij het gebruik van 98% katoen en 2% elastine. Samen zorgen die materialen voor een fijn draagcomfort en een zeer goede pasvorm.

We verzenden alle Tommy Hilfiger sokken en de andere merken standaard per brievenbuspost. Dat betekent ten eerste dat u er niet voor thuis hoeft te blijven, u kunt gewoon gaan werken of wat anders gaan doen. Tegelijkertijd betaalt u vanaf €20 geen verzendkosten, zodat u zich ook daar geen zorgen over hoeft te maken. Op die manier vormen de Tommy Hilfiger Madison Kensington Brown sokken bij ons uit het assortiment ook prijstechnisch een interessante keuze.

Met 98% hoogwaardig katoen

Zoals gezegd bestaan de Tommy Hilfiger Madison Kensington Brown sokken voor een zeer groot deel uit katoen. Het gaat om 98% van het zeer hoogwaardige katoen, goed voor een uitstekende vochtregulatie. Dat betekent dat u de sokken zowel tijdens de zomer, de herfst, de winter als de lente zonder problemen kunt dragen. Hier komt bij dat u met de Tommy Hilfiger Madison Kensington Brown sokken kunt rekenen op een fijn draagcomfort, alsof u geen sokken aan heeft.

Elastine om gemakkelijk aan te trekken

Daarnaast is er sprake van 2% elastine, om de 100% van het materiaal compleet te maken. Dit materiaal maakt de Tommy Hilfiger Madison Kensington Brown sokken een beetje meer elastisch. Dat is gemakkelijk bij het aantrekken en bovendien prettig voor de pasvorm. Het materiaal sluit zich volledig om de voet. Op die manier zitten de Tommy Hilfiger Madison Kensington Brown sokken heerlijk, net als veel van de andere Tommy Hilfiger sokken die er beschikbaar zijn. 

Extra informatie

Extra informatie

merk Tommy Hilfiger