Tommy Hilfiger Madison Dark Navy sokken

Beschikbaarheid: Op voorraad

* Verplichte velden

Vanaf € 6,99 Normale prijs € 9,99
  • ✓ Gratis verzending vanaf € 30,-
  • ✓ Gegarandeerd door de brievenbus
  • ✓ Gratis retourneren binnen 14 dagen

Stijlvolle sokken van Tommy Hilfiger met de volgende samenstelling: 98% katoen, 2% Elastine

  • ✓ Gratis verzending vanaf € 30,-
  • ✓ Gegarandeerd door de brievenbus
  • ✓ Gratis retourneren binnen 14 dagen

Tommy Hilfiger Madison Dark Navy

De Tommy Hilfiger Madison Dark Navy sokken zien er mooi stijlvol uit, zijn gemaakt van hoogwaardige materialen zorgen bijvoorbeeld voor een goede vochtregulatie. Het is die combinatie van elementen die ervoor zorgt dat de sokken goed geschikt zijn voor zowel zakelijke als casual gelegenheden. De sokken hebben een mooie donkerblauwe kleur, al zijn de Tommy Hilfiger Madison Dark Navy sokken natuurlijk ook in andere uitvoeringen beschikbaar. De Tommy Hilfiger sokken kunt u in ieder geval eenvoudig online bestellen.

Stijlvolle herensokken van Tommy Hilfiger

Met een paar stijlvolle herensokken zoals de Tommy Hilfiger Madison Dark Navy sokken kiest u voor de hoogst mogelijke kwaliteit in combinatie met een mooi ontwerp. Het is de combinatie van de donkerblauwe kleur met het kleine logo aan de zijkant die hiervoor zorgt. De sokken ogen nooit te opvallend, terwijl ze aan de andere kant toch heel stijlvol passen bij de rest van uw outfit. Dat geldt overigens voor de meeste Tommy Hilfiger sokken. Bekijk naast de Tommy Hilfiger Madison Dark Navy sokken daarom ook de andere modellen die er beschikbaar zijn. Om inspiratie op te doen of om te combineren: we maken het u graag gemakkelijk.

Hoogwaardige sokken voor heren

De Tommy Hilfiger Madison Dark Navy sokken zitten bovendien op een kwalitatief uitstekende manier in elkaar, zodat u kunt rekenen op een lange levensduur. Dat is het resultaat van de combinatie van 98% katoen met 2% elastine. Dat beetje elastine zorgt er namelijk voor dat de sokken als gegoten zitten en dat u die gemakkelijk aan en uit kunt trekken. Het vormt het verschil tussen de Tommy Hilfiger sokken en die van veel andere merken die minder kwalitatief zijn. Met de Tommy Hilfiger Madison Dark Navy sokken kiest u voor niets minder dan het beste, uiteraard beschikbaar in uw eigen maat.

Met 98% hoogwaardig katoen

Zoals gezegd zijn de Tommy Hilfiger Madison Dark Navy sokken gemaakt van 98% katoen. Dat zorgt voor een uitstekende vochtregulatie en draagt bovendien bij aan het prettige draagcomfort in de sokken. Wat dat betreft kunt u rekenen op een combinatie van prettige materialen, goed geschikt om heel de dag op te blijven lopen.

Met de Tommy Hilfiger Madison Dark Navy sokken en de andere Tommy Hilfiger sokken bij ons uit het assortiment kunt u standaard rekenen op brievenbuszending. Dat betekent gratis verzending vanaf €20 en aflevering in de brievenbus. U hoeft er dus niet voor thuis te blijven.