Tommy Hilfiger Madison Black sokken

Beschikbaarheid: Op voorraad

* Verplichte velden

Vanaf € 9,95
  • ✓ Gratis verzending vanaf € 30,-
  • ✓ Gegarandeerd door de brievenbus
  • ✓ Gratis retourneren binnen 14 dagen
samenstelling: 98% katoen, 2% Elastine
  • ✓ Gratis verzending vanaf € 30,-
  • ✓ Gegarandeerd door de brievenbus
  • ✓ Gratis retourneren binnen 14 dagen

Tommy Hilfiger Madison Black

De Tommy Hilfiger Madison Black sokken zijn goed van kwaliteit, zijn zowel zakelijk als casual goed geschikt en zitten op een heel duurzame wijze in elkaar. Dat betekent een lange levensduur van de Tommy Hilfiger sokken, die u eenvoudig online kunt bestellen. We verzenden de sokken gewoon per brievenbuspost en u heeft daarvoor de keuze uit verschillende maten. Bestel de Tommy Hilfiger Madison Black eenvoudig online, dan zorgen wij ervoor dat u snel beschikt over de nieuwe basics die u wilt combineren met de rest van uw outfit.

Elastine om gemakkelijk aan te trekken

De Tommy Hilfiger Madison Black bestaan voor 98% uit katoen. Dit materiaal zorgt voor een uitstekende vochtregulatie en draagt op een krachtige manier bij aan het draagcomfort. Tegelijkertijd bestaan de sokken voor 2% uit elastine. Dit materiaal zorgt voor wat meer elasticiteit. Dat betekent gemakkelijk aan- en uittrekken, naast een pasvorm die netjes om de voet zal sluiten. De combinatie hiervan maakt de Tommy Hilfiger sokken tot een heerlijke keuze. Dit komt goed tot uiting in de Tommy Hilfiger Madison Black, net als in de verschillende andere kleuren die er beschikbaar zijn.

Stijlvolle herensokken van Tommy Hilfiger

Met de Tommy Hilfiger Madison Black kiest u voor een paar stijlvolle herensokken, net als in de andere mooie kleuren. De sokken zijn goed geschikt voor casual gelegenheden, net als op het moment dat u ze zakelijk wilt dragen. Dat komt vooral door de combinatie van de donkere effen kleur, gecombineerd met het logo aan de zijkant. Bekijk ook de andere Tommy Hilfiger sokken bij ons uit het assortiment om meer inspiratie op te doen. Combineert u de Tommy Hilfiger Madison Black met een ander paar of wellicht een 2-pack? Vanaf €20 kunt u rekenen op gratis verzending, zodat u daar geen kosten voor hoeft te maken.

Hoogwaardige sokken voor heren

Met de Tommy Hilfiger Madison Black kiest u voor hoogwaardige sokken voor heren, goed geschikt als basics onder de rest van uw outfit. De sokken zijn goed van kwaliteit en voelen heerlijk aan, zodat u bijna niet doorheeft dat u ze draagt.

We verzenden de Tommy Hilfiger sokken standaard als brievenbuspost. Dat betekent geen verzendkosten vanaf €20. Bovendien hoeft u er niet voor thuis te blijven. U kunt gewoon aan het werk of iets anders gaan doen, want de bezorger kan de Tommy Hilfiger Madison Black en andere sokken in de brievenbus stoppen.